Rezidență de București

Întotdeauna, dar întotdeauna, orașele ascund povești. În primul rând, povești de viață. Apoi, fiecare clădire are printre ziduri istorii mai mult sau mai puțin cunoscute. De multe ori, mai puțin. Nu înțeleg din prima un oraș, se întâmplă să îmi scape detalii importante. Sau să ascult Judecățile de valoare ale altora și să nu las spațiu să-mi dezvolt propriile valorizări.

Ai fost vreodată toamna în București? Nu? Dar primăvara? Da, știu…Te gândești că este aglomerație mare. Că traficul e absolut infernal și că mersul cu mașina e mai degrabă o lecție de supraviețuire în junglă. Lume nepoliticoasă- Mitici adică. Trecători grăbiți cu priviri triste înfipte în betoane. Zgomot.Mult! Sirene, claxoane, manele, florărese. Înțeleg și gândul tău “pentru ce să vizitez un oraș atât de hulit când eu locuiesc într-un oraș-bijuterie?” Aaaaaa…te enervează cum împart ei țara: București și provincie. Atitudinea aceasta de “buricul pământului” în condițiile în care au clădiri gata să cadă la cea mai mică neliniște a pământului, când manelele au ajuns la Operă și când gradul de Civilizație a propriilor locuitori lasă mult de dorit. Înțeleg… Arhitecții Bucureștiului sunt supărați, locuitorii Bucureștiului sunt supărați, toată lumea privește revitalizarea și culturalizarea orașului ca un soi de misiune imposibilă.

Este adevărat ce spui. Însă Bucureștiul nu este doar asta. Nu este doar covrigi, shaorma și can-can. Capitala a avut vremuri de aur și sunt oameni care luptă din răsputeri să reînvie acele vremuri. Supranumit și Orașul de beton, București nu înseamnă doar junglă. Sunt chiar și oaze în această urbanitate care s-a dezvoltat haotic.

Te Invit în Bucureștii vechi și noi. Te Invit să lași deoparte toată imaginea diformă promovată de mass-media și să-ți lași simțurile să descopere care este adevăratul spirit al Bucureștilor…

Și ca să pun început bun, foarte bun aș zice, la varianta de cazare în București, am ales pentru tine frumosul Hotel Domenii Plaza. Acest hotel face parte din primul lanț de boutique-hoteluri din Româniia: grupul Residence Hotels. În București au trei dintre hotelurile lanțului Residence Hotels: Arc de Triomphe, La Conac și Domenii Plaza- unde ești tu cazată. Iar al patrulea, Les Mandariniers este situat pe Riviera Franceză, în Hyeres.

Am ales acest hotel pentru tine, din 3 motive: imageedificiul în care se află hotelul Domenii Plaza a aparținut scriitoarei Doina Uricariu, aflându-se pe lista clădirilor patrimoniu arhitectural național. Știu cât iubești scriitorii, deci ce poate fi mai frumos și mai în spiritul liber al Bucureștiului decât să petreci câteva zile într-o clădire în care s-au țesut povești, s-au scurs versuri printre scânduri, s-au consumat iubiri. Acesta este primul motiv.

Al doilea, amplasarea în zona rezidențială a capitalei. Hotelul este în apropierea mănăstirii Cașin și a Arcului de Triumf. De aici vei ajunge cu ușurință la toate obiectivele turistice, vei putea explora la pas zona-știu cât îți place să te plimbi pe jos-.

Al treilea motiv, imagecare te va bucura din nou: saună și jacuzzi !! După plimbările lungi pe care ai să le faci, după ce vei fi scotocit Bucureștiul prin toate cotloanele, parcurile, librăriile, muzeele, cafenelele și galeriile, va fi mai mult decât perfect să te relaxezi în atmosfera intimă oferită de zona de Spa a hotelului.

Tot ce ai de făcut, e să petreci 5 zile minunate și apoi să schimbăm impresii. Sunt curioasă dacă îți vei menține aceași părere despre capitala noastră.

Ludmila m-a luat și de data asta prin surprindere. Cum s-a străduit ea să îmi arate o altă față a Bucureștilor. Acum, la finalul acestor 5 zile pot spune liniștită că a meritat să o ascult. A meritat să trăiesc experiența Ateneului, a Centrului Vechi, a Muzeului Național de Artă dar si a Muzeului Țăranului Român. Cei de la Arcen, cu turul lor numit “Cu bastonul prin București”, mi-au îndrumat privirile către casele boierești și bisericuțele de cartier.

Iar cei de la Domenii Plaza, fabulosul boutique-hotel la care am stat, mi-au oferit o perspectivă cu totul nouă asupra serviciilor hoteliere. imageCel mai mult mi-a plăcut cum este amenajat hotelul, cât de bine păstrează aerul unei epoci caracterizate de elegantă și rafinament. Iar camera mea…de vis! Cred că este prima cameră de hotel în care am stat și pe care o numesc cu ușurință “a mea”. Pentru că m-am regăsit în toate detaliile de design, iar amabilitatea personalului mi-a depășit asteptarile. Cu mult!

După aceste două aspecte, lucrul care îmi va trezi mereu amintiri plăcute este zona SPA! Intimă, cochetă, perfectă după o zi de cutreierat prin București. Curățenie ireproșabilă, cocktailuri fine. Dream come true! Câtă dreptate a avut Ludmila!!

La plecare, am luat și oferta pentru evenimentele coporate! Chiar nu m-am putut abține și deja mi-am facut planul pentru evenimentele pe care trebuie să le pregătesc impreuna cu partenerii mei din București: este o minunată locație pentru evenimente corporate: trei săli de conferință (Domenii, Cașin, Studio) dotate cu tot echipamentul necesar plus soluții de catering super-rafinate! Cu siguranță ne vom impresiona clienții și cu siguranță ne vom simți foarte bine!

Ludmila va fi foarte fericită să vadă ca invitația ei, de a mă iniția în Bucureștiul frumos, a avut un atat de mare succes! Dar și eu sunt fericită! Da, într-adevăr, Bucureștiul are defectele sale. “Se respectă”, ca orice mare capitală pe care am vizitat-o: e murdar ca și New-York (asta am remarcat de prima dată de când le-am trecut pragul acestor două mari orașe), scump ca și Londra (dar asta nu mă mai miră) și serviciile în instituțiile statului sunt la fel de proaste ca în Atena (din păcate!).

Însă image există Oaze de Excelență, așa cum a fost pentru mine hotelul Domenii Paza.

Există oameni frumoși și dedicați. Există casele brâncovenești pe care nu mă satur să le privesc. Există poveștile din spatele Ateneului. Există Caru’ cu Bere, locul preferat al lui Coșbuc și Caragiale și Curtea Veche, cetatea din Centru.

Abia aștept să re-trăiesc aceste experiențe și altele noi, la fel de valoroase! Acum fug să-i povestesc Ludmilei noile istorii care îmi îmbogățesc viața!

Salut Bucuresti!

Articol înscris in SuperBlog2016

Galactic View

Cu primii, eșec pe linie. Deși am specificat de la bun început că am nevoie de acte in 3 zile, și ei au spus “Sigur că da!”, în a patra zi îi sunam în mare disperare. Cu chiu cu vai, în ziua cinci am primit traducerile. Pac! I-am tăiat de pe listă și nu-i recomand la nimeni!

Nr.2, destul de profi dar plicticoși nevoie mare! Doamna care mi-a preluat documentele mi-a accentuat următoarele, pe o voce ușor sâsâită: “Mmm, știți, aici în agenție e treabă foarte serioasă! Trebuie să vă analizam documentele și de trei ori.” De fiecare dată când ajungeam la ei mă lăsa pofta de viață.

“Avem 12 limbi disponibile, dar la cerere vă putem satisface și alte dorințe!”- ooooookkkkkkkkk, asta bate bine a pornoșag. Nici n-am mai păstrat vreun contact cu respectivii. Ăștia au fost numărul trei.

Traduceri medicale

M-am săturat de ele fiindcă m-am lovit până acum tot de ceea ce nu trebuia să existe pe piața aceasta a traducerilor. Înainte de aceste experiențe asociam traducătorilor și interpreților un aer ușor mistic: la o adică, dintr-o singură mișcare pot schimba sensul unei fraze întregi. Cuvintele astea: ce încurcături pot face! Și cum pot fi ele și miere și venin în același timp…Pot da speranță sau pot lua speranța. Cancer-iată cuvântul care, dacă ar fi să fac un top al alungătorilor de speranță, ar sta în fruntea clasamentului. De vreo 5 ani îl duc la apostilat, interpretat, tradus, legalizat, imprimat pe zeci de pagini. De asta am devenit extrem de sensibilă la traducători. Am început să îi vad ca fiind o specie aparte, care în functie de cât de bine își fac treaba capătă valențe fie de personaje pozitive fie de personaje negative.

Prima dată, cuvântul-hoț a intrat fulger în viețile noastre. Sentimentul de stupefacție și de mirare absolută a fost atât de puternic încât medicul mi se părea că vorbește aiurea. După ce m-am dezmeticit mi-am dat seama că și vorbește și se comportă aiurea. Citez: “stadiul bolii este destul de avansat. Totuși eu vă pot opera doar peste 1 lună și chiar și așa, sunt 80% șanse ca decesul să aibă loc pe masa de operație.” Serios?!? Păi dacă e avansat, de ce mai așteptați o lună? Și dacă aveți doar 20% șanse de reușită, cum ar fi să recomandați pe cineva care are 80% șanse de succes? N-am avut cu cine. Categoric, medicul își pierduse translatorul de profesionalism. I-ar fi prins bine unul. Hotărâtă să nu-mi las speranțele furate, am plecat în străinătate pentru tratament, și atunci am colaborat cu agenția nr1: ăia lenți din cauza cărora mi-am simțit stomacul arici.

Peste ceva vreme, din nou un medic incompentent (cum Doamne pot dormi noaptea??), din nou Căutare de alternative peste granițele țării. Atunci am intrat în contact cu numerele 2 și 3. Cu plicticoșii ăia nu puteam face treabă bună: erau mai puși pe compătimit și pe răs-verificări decât să se conteze pe nevoia clientului. Adică a mea.

Îmi pierduse speranțele cu totul. Chiar renuțasem să mai cred că poate exista o agenție de traduceri care să fie o garanție a profesionalismului, unde să nu văd mutre acre sau replici de genul “vaaaiiii, dar ce rău îmi pare…Cum faceți față? Eu în locul dv nu știu cum rezistam…” Și, culmea! logo_swiss_solutions.cdrÎntr-o zi senină de Septembrie-zi în care îmi frământam mintea să găsesc o soluție pentru Irina- primesc de la Radu un buchet imens de flori și 1 bilețel cu patru cuvinte.

Agenția de traduceri Swiss Solutions – numele mă duce cu gândul la seriozitatea elvețienilor. Cu foarte puțin entuziasm, mai mult din cauza buchetului de trandafiri, am tastat să intru pe site-ul lor. După primele cinci minute, un gând voios mi-a aterizat printre neuroni: traducerile medicale din România sunt salvate! Am intrat în contact cu ei și mi-am dat seama rapid că toate cele scrise cu meșteșug în spațiul lor online se verifică și în offline.

Când inima abia îsi mai găsește curajul să bată o zi în plus, când ochii se satură de atâta plâns dar totuși mai au lacrimi de eliberat, îți dorești să ai oameni pe care te poți baza. Când știu sigur că traducerea unui termen medical face diferența dintre aplicarea unui tratament sau altul, mă uit de 10 ori la agenție. Și la Swiss Solutions până și prezența lor în rețelele de socializare https://www.facebook.com/SwissSolutions/cu vestitele lor traduceri medicale are un aer jovial.

E și așa destul de dur diagnosticul si boala. E însă mai ușor de suportat dacă lucrezi cu oameni pentru care birourile lor sunt “locații galactice”, soluțiile pe care ți le pot oferi trec drept “soluții pentru eroi” iar pentru a afla mai multe despre ei, trebuie “să faci cunoștință cu echipa noastră galactică”. Traducerile lor sunt de o calitate cosmică, și asta mi-a confirmat-o și medicul austriac la care a trebuit să la duc.

www.swiss-solutions.ro
www.swiss-solutions.ro

Eu am avut nevoie de o mică parte din expertiza lor, dar sunt disponibili în 78 de limbi terestre! Despre cele aferente altor planete, nici n-am întrebat!

Cel mai important lucru e că prin promptitudinea oferită, prin umorul și degajarea caracteristică, m-au ajutat să lupt cu marele cuvânt-hoț. Mi-am umplut rezervoarele cu speranță. Deși nu ăsta e scopul lor, doar sunt agenție de traduceri, nu cabinet de consiliere emoțională! Dar cum Doamne să nu zâmbesc când își spun Swisssolutieni, și când de pe prima pagină mă așteaptă cu îndemnul: Be a Hero!

www.swiss-solutions.ro
www.swiss-solutions.ro

Așadar, Hope is back, The Hero is here!

Articol înscris in cosmicul SuperBlog2016

Fericire în … rate

A avea sau a nu avea? Asta-i întrebarea…

image A fi sau a nu fi? Se întreba prea strălucitul William.

Azi, altfel stau lucrurile. Omul e centrat mai mult pe a face decat pe a fi. Fundamental greșit, spun unii. Inevitabil, spun alții. La cât de pe speed-forward e lumea, e cu,va logic că primează a face, a avea, în defavoarea lui a fi…

Probabil că pentru fiecare dintre noi, întrebările sunt diferite. Și în momente diferite ale vieții, trecem prin toate.

Acum, pe rol este : A avea? Sau a nu avea?

Cum ce? Credit! Credit de nevoi personale, credit ipotecar, prima casă… Diversitatea nu e o problemă, în schimb, pecetea timpului e importanta. De aceea, credit rapid e expresia magică hotărâtoare pentru oricine se află în această postură.

Asta ca asta, că acum, cu o echipă precum cei de la AVBS CREDIT se rezolva usor orice nevoie.

Dar eu ma întrebam într-o zi: cât de tare ar fi să existe o echipa de brokeraj și pentru reputație? Să o poți lua în rate, dar cu Porții generoase. Că, e dovedit de practica de zeci de ani că faima bruscă este uneori prea greu de dus. Dar dacă ai avea un agent de reputație, acesta ar ști cum să îți dozeze ratele în așa fel încât să fie pentru tine Combinația optimă. Mie una mi-ar plăcea! Atunci aș Răspunde fara ezitare la întrebarea :

A avea sau a nu avea credit de reputație excelentă?

A avea! De 3 ori a avea! Aș Răspunde entuziasmata!

Acum însă, reputația se clădește greu si se poate risipi de îndată. Cam ca la un credit de nevoi personale. îl accesezi, dar daca nu ești atent la cum îți manageriezi cheltuielile, te trezești că banii S-au dus în patru zări dar ratele te așteaptă sârguincioase. Fiindcă, nu-i asa, creditul nu așteaptă. Creditul are scadentă.

Și în viata noastra online avem scadente. Avem polițe de plătit. Trebuie sa le servim cititorilor noștri rate egale de informație, buna-dispoziție, si câte și mai câte.

Ușor?

Deloc! Mai ales când îți dorești, ca și mine, impact pe termen lung. Impact pozitiv, bineînțeles. Mai ales dacă nu vrei să fii doar o cometă pe cerul on-line înstelat. Daca vrei să fii un Soare, un Jupiter, ceva de genul asta, trebuie să caști bine ochii și să ai grija la parteneriatele pe care le faci. La oamenii pe care îi inviți pe blogul tau. La invitațiile la care răspunzi tu. Mai complicat decat pare la prima vedere. Exact ca atunci când știi că ai nevoie de un credit bancar dar nu știi cu cine să te bagi în treaba asta, ce bancă să alegi. Tu vrei să fie o decizie de succes, că doar esti conștient căte va afecta pe termen lung.

Sursa:www.pinterest.com
Sursa:www.pinterest.com

Acum e de înțeles de ce îmi doresc un AVBS pentru reputația on-line? Sper că da 🙂

Diferența între un credit bancar și unul de reputație e următoarea: în cazul creditului bancar, la un moment dat închei plățile. În cazul cel mai fericit, toate sunt OK. În cazul nefericit, “te ajuta” banca: îți ia casa în primire, sau afacerea, sau ce ai mai pus tu acolo la garanții.

La reputație, daca ai dat-o bară, și după ani de zile nu te scaldă toate apele din lume. Mai ales daca o dai in bara în mare stil. Capu’ face, capu’ trage, vorba aia. În cazul asta, nefericit cu totul, îți sugerea un singur lucru: fugi!! Glumesc! Dar să știi că o călătorie-doua, te vor ajuta să mai scoți cămașa. Ai aici ExTraVita: o bogata sursă de inspirație pentru numeroase destinații. Asa, ca să o faci într-un mod organizat!

În concluzie, spor la crescut reputații si la credite avantajoase! Și păstrăm întrebarea: a fi, a face sau a avea?

 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016

 

 

Trei minute WOW

De un an și șapte luni, viața mea e într-o nouă dimensiune. O dimensiune în care mi-am dezvoltat abilități noi și am descoperit că pot face lucruri pe care în mod normal, nu le-aș fi asociat cu persoana mea. Am reflexe de pușcaș marin și intuiție de felină din jungla amazoniană. Îmi organizez timpul la minut și mă simt mereu gata pentru price misiune de salvare. Pe scurt, sunt mamă.

Din seria “ce nu credeam că voi face vreodată”, împărtășesc cu voi următoarea situație: n-am crezut că vreodată voi avea abilități de multi-multi-multi tasking și că voi stoarce la maxim-maxim orice picătură din ceea ce numim noi generic, timp. Timp care, apropo, de ceva vreme încoace este contestat de oamenii de știința. Zic unii că e doar un concept inventat de om, fără valoare științifică. Și că tot ce contează de fapt este energia.

Buuunnnnn… Dar am deviat nițel. Într-o zi obișnuită, am la dispoziție cam 4 ore strict pentru mine: una înainte să se trezească junele, două în timp ce își face somnul de amiază, și încă una după ce îl pun la culcare, la somnul de seară. Inutil să zic că pentru patru ore, am un catralion de chestii de făcut, de rezolvat, de bifat. Așa, am ajuns multi-multi-multi tasking: în timp ce pe foc se face ceva bun, eu fac rapid curățenie, pe fondul unei conferințe pe care vroiam demult sa o ascult. Ori al unui audiobook.

Sau: lucrez la un proiect în timp ce în oala magică (am fost cadorisită anul trecut cu o oală în care arunci toate Ingredientele deodată, apeși 3 butoane și ea se apucă de gătit- și acuma îi multumesc Cerului că unii oameni fac asemenea Invenții!! și că alți oameni se gândesc să mi le dăruiască mie!,)  se prepară cina, și părul e prins  pe bigudiurile electrice.

De când cu Prâslea, am învățat că dacă vreau în continuare performață, e nevoie să îmi planific ziua la minut, și să mă tin de planificare, orice-ar fi! Fiindcă recunosc, nu vreau să renunț la nimic din viața de dinainte de june. Ba dimpotrivă, vreau să fac și mai multe lucruri.  Și toate cu mențiunea că este extrem de important să fiu mama de care are el nevoie, nu mama de care cred eu că  ar avea nevoie. Mare diferență! Cum realizez asta? Fiind atentă la nevoile lui, la specificul lui, facilitându-i drumul către descoperirea lumii. Cum fac asta? Cu energie dedicată strict acestui subiect.

Buunn, iar am deviat. Pentru cineva care are planificări pe un an înainte, deviez cam mult azi. Deci da, pretențiile mele au rămas sus, unele chiar au explodat. Deși îmi părea absolut Misiune Imposibilă, am reușit să găsesc o variantă pentru păstrarea inclusiv a ritualurilor de înfrumusețare. Doar că acum sunt într-o manieră combi. Cel mai bun exemplu e ăsta: epilare în timp ce îmi fac Exercițiile de respirație sau în timp ce fac brain-fitness. Totul durează 3 minute.

Sursa:www.farmec.ro
Sursa:www.farmec.ro

Pentru asta am nevoie, of course, de crema depilatoare. Asta înseamnă că la orice oră din zi/noapte am la îndemână Farmec. Folosesc crema depilatoare piele normala. În epoca Pre-Bebe am tot testat diverse creme, dar gama Farmec îmi asigură epilare rapidă iar acum, în epoca Bebe, merg la sigur cu toate produsele, nu mai consum timp pe testări. Evident, gama lor este diversă, puteți verifica liniștit aici: creme depilatoare.

Cel mai mult îmi place că, până dau un restart sistemului, capătă și pielea mea un efect WOW… Știți că prea puțini dintre noi respirăm profund? Asta înseamnă ca funcționam la relanti. 2-3 minute de respirat profund  în 5-6 reprize pe zi, ne asigură funcționarea la capacitate maximă. Și, pe cuvânt, asta e de neprețuit! Fă Exercițiile de respiratie zilnic, 30 de zile. Apoi, îți devine obicei. Unul valoros. Te va ajuta să manageriezi conflictele mai ușor, să îți rezolvi sarcinile mai eficient și mai rapid.

Iar dacă ești și mămică ocupată – deși ăsta e pleonasm: a fi mămică înseamnă din start că ești super-ocupată; ca și expresia babă bătrână- te Invit să ai trei minute pline de farmec și hairLess. Suna ciudat să zic fără păr… Deși au și crema depilatoare bărbați, așa că îndemnul e și la masculin.

În concluzie, eu în trei minute(până am pielea farmec-wow) îmi recalibrez energia, îmi antrenez creierul. Că treburi prin casă așa scurte nu pot face, eventual deschid-închid un geam, sa ne aerisim.

Tu, ce faci in trei minute?

 

Articol înscris pe Spring SuperBlog 2016

 

DIY: peretele vesel

Câteodată, un perete alb este liniștitor. Îți lasă imaginația să se odihnească, este permisiv cu orice idee de amenajare interioară ai avea.

Sursa:www.pinterest.com 

Doar că acum, nu e și cazul meu. În sfârșit, dupa zeci de tentative eșuate, mă apuc de primul meu proiect DIY- redecorarea peretelui. Am și eu un perete alb, de care m-am săturat, pe care l-am tot privit aiurea și de la care vreau altceva.

Știți că vi-am mai povestit despre experiența mea pozitivă cu cei de la Diego. Ei bine, și de data asta, tot la ei apelez. În primul rând pentru că la ei pot găsi orice produs am nevoie pentru proiectul meu DIY. Sunt sigură că oricât de trăznită ar fi ideea mea, se rezolvă. Dacă în magazinul lor am văzut că pot găsi produse de la cele “clasice” precum parchet laminatpardoseală rezistentă la apatapet, până la cele mai puțin clasice precum iarba artificiala, am căpătat încredere că sunt la locul potrivit. Așa că, mă prezint voioasă în magazin și un consilier priceput mă lămurește de ce am nevoie exact pentru a-mi transforma peretele dintr-un anonim într-un star. Cu toate materialele cumpărate, mă îndrept rapid către casă, fiindcă am un timp limitat pentru a-i oferi peretelui meu transformarea. Am uitat să vă spun că toata faza asta e o surpriză pentru soțul meu? Și vreau să fie gata pe când ajunge el acasă. Abia aștept ce față o să facă! 

După câteva ore, iată ce a ieșit: image

 

DRĂGUȚ, nu-i așa???? Dacă vreți să va treceți vreun perete la nivelul de star, aveți nevoie de: … Da’ știți ceva? Nici măcar nu merită să vă bateți capul cu o listă. Mergeți direct in magazinul Diego cu ideea voastră, chiar inspirată din articolul meu de azi, și acolo primiți tot ajutorul de care veți avea nevoie, toate listele.

Ce vă sfătuiesc?

Sursa:www.diego-romania.ro
Sursa:www.diego-romania.ro

Să vă faceți un card de fidelitate! Fiind mândrul posesor al unui asemenea card, o să beneficiați de promoții suplimentare, promoții lunare cu reduceri chiar și de 50%, reduceri personalizate, servicii oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate. Și așa vă puneți la adăpost de potopul de “binecuvântări” din partea soțului atunci când ajungeți acasă cu vreo 10 produse în plus față de cele prevăzute pe listă. Produse ale căror utilitate domnul soț nu le întrevede exact, dar noi știm că o perdea nouă schimbă atmosfera în casă, mai ales dacă e însoțită de galerie și șină pentru perdea, asortate.

Căutați alte idei pentru proiecte DIY pe care le-ați putea face voi? Sau idei deosebite de amenajare? Atunci cu drag vă Invit pe pagina de Facebook Diego style.

Sursa:www.diego-romania.ro
Sursa:www.diego-romania.ro

Mie tare mi-a plăcut ideea lor de a îmbina culori care aparent sunt certate, așa cum e roz-portocaliu. Dar ia uite ce bine arată!

Totuși, o singură listă va dau pe ziua de azi, ca să vă fac poftă de amenajări în stil Diego. Pe lista asta se află serviciile complementare oferite de echipa Diego:

– consiliere profesională la o ceașcă de cafea

– tăiere gratuită la dimensiunile dorite

-tivire gratuită la perdele

– surfilare la preț promotional

– transport la domiciliu la preț avantajos

-parcare generoasa gratuită

–  posibilitatea de a plăti cu cardul

Astea fiind zise, vă aștept cu nerăbdare proiectele DIY si reacțiile celor din familie la realizările coaste DIY. Sotul meu a zis doar WOOWWWWW…..

 

Articol înscris pe Spring SuperBlog 2016

 

Nunta Marele Gatsby

Când aud ” ți-am urmărit munca și avem încredere totală în ceea ce faci tu. Bugetul nostru este flexibil, ne dorim un eveniment unic.” îmi vine să-i pup pe frunte și să țopăi de bucurie. Pentru mine, creative wedding planner, acestea sunt cuvinte magice. De aici începe o frumoasă călătorie care are ca destinație finală o nuntă ca-n povești. Sau ca-n filme, cum este cea de care vă voi povesti în continuare. Cu Francesca și Matei am avut prima întâlnire într-o seară de toamnă, în cafeneaua de pe ponton. Ei veneau după o zi obositoare, plină cu întâlniri. Eu, țin minte, eram destul de relaxată. M-a frapat din prima rafinamentul emanat de ea, și eleganța lui. Până acum, am cunoscut puțini oameni care să aibă naturalețe în rafinamentul și eleganța lor. Majoritatea o aveau studiată, obținută după îndelungate eforturi de cizelare a propriei persoane. Nu că asta ar fi rău, dimpotrivă. Dar când te întâlnești cu persoane care emană rafinament și dacă poartă blugi, e semn clar ca lucrurile sunt un pic mai…deosebite. Cosmopoliți, cu un stil urban-eclectic, cu simțul umorului, sunt genul de oameni extrem de pretențioși și atenți la detalii. Cam la a treia întâlnire, după ce am auzit de la ei cuvintele magice și după ce mi-am făcut o idee despre tipul lor de personalitate, gusturile și preferințele lor, le-am făcut următoarea propunere:

image
Sursa: www.simonandschuster.co.uk

-Cred din toată inima că vouă vi s-ar potrivi, ca tematică a nunții, The Great Gatsby (Marele Gatsby). Ca sursă puternică de inspirație, mă gândesc atât la carte, dar cu precădere la filmul omonim din 2013. Din punctul meu de vedere, filmul este o ecranizare fantastică a opulenței, eleganței și a detaliilor care fac cu adevărat diferența dintre o petrecere reușită și una extraordinară. Recunosc, de când am văzut varianta aceasta din 2013, îmi doresc să organizez un eveniment cu aceasta tematică. Hai să vizionăm trailerul, ca să vă dați seama mai bine despre ce vorbesc: The Great Gatsby. Aveți atitudinea potrivită pentru asta, aveți chiar și bugetul care să ne permită să ne facem de cap până în cele mai mici-mici-mici detalii. Ce credeți? Am așteptat cu nerăbdare raspunsul lor. Intuiam că Matei va fi absolut încântat, dar aveam emoții pentru reacția Francescăi. Nu-i vorbă, dacă chiar nu le place, găsim altă temă. Dar eu sunt atât de convinsă că li se potrivește de minune Marele Gatsby, că sper din toată inima să rezoneze și ei cu ideea aceasta. – DDAAAAAAA! Clar da! Ce idee potrivită! Chiar mă văd într-un decor opulent, dansând cu Francesca până în zorii zilei. – Și eu găsesc ideea mai mult decât OK, dar și foarte …pretențioasă. Ca să obținem efectul de “wow” va fi mult de muncă. Atâtea detalii de pus la punct. Hmmm… Dacă ești sigură că poți duce ideea asta la bun sfârșit, atunci acceptăm. Mai ales ca noi suntem mai tot timpul plecați în lunile astea până la nuntă… Ați ghicit, aceasta a fost Francesca! Așadar mi-am luat angajamentul să le creez un eveniment extraordinar și am început munca. Ca să-mi pot pune în aplicare ideile, aveam nevoie, în primul rând, de o sală adecvată, în București, sau cât mai aproape de București: un spațiu care să îmi permită să pun în aplicare toate trăznăile rafinate. Și n-a fost deloc ușor să găsesc locul, mai ales că trebuiau întrunite următoarele condiții:

 • salon fără stâlpi, spațios, și cu un ring de dans generos;
 • piscină și zonă de lounge;
 • spațiu de cazare pentru invitații din alte orașe;
 • loc de parcare generos;
 • posibilitatea de a asorta sala la tematica dorită;
 • posibilitatea de a organiza, în același loc și petrecerea e a doua zi-ideal la piscină.

Acum, că ne aflăm în dimineața evenimentului,și eu fac ultimele verificări la salonul de nuntă, mi-e clar ca lumina acestei zile senine, că Salon du Mariage- Toujours L’Amour e locația perfectă pentru nunta noastră Gatsby. Îmi permit un scurt moment de respiro, să savurez liniștea de dinaintea nebuniei. Am colaborat excelent cu echipa Toujours L’Amour, care m-au susținut în toate demersurile, uneori foarte întortocheate, de a recrea atmosfera fabuloasă din The Great Gatsby. Dar, iată că azi le avem pe toate bifate, în plus față de cele de mai sus:

~ Dansul mirilor va fi la piscină, într-un loc special amenajat deasupra apei; chiar și un pian avem pus la dispoziție. Pianul e un element cheie în film, și îl avem și noi! Melodia pentru dansul mirilor este Young and Beautiful- The Great Gatsby theme. Cât de diafan vor arăta mirii mei deasupra apei…

~ Una dintre scenele preferate ale mirilor este chiar la începutul filmului, cu perdelele gigantice care sunt umflate de vânt. Așa că am optat și în amenajarea sălii pentru alb și perdele uriașe, albe bineînțeles.

 • imageUn mare plus sunt candelabrele frumoase care deja existau în salon, și care erau imperios necesare și în cazul nostru.

  Sursa:www.salondumariage.ro/galerie-imagini
  Sursa:www.salondumariage.ro/galerie-imagini

~

Sursa:www.pinterest.com
Sursa:www.pinterest.com

~ ~ ~Pe mese, am folosit aranjamente florale bogate, pe sfeșnice translucide, cu brațe numeroase. Francesca și le-a dorit foarte tare, și, trebuie să recunosc, arată într-un mare mare fel. Masa mirilor abundă în cristale și mărgele, fiindcă, nu-i așa? Cum să avem stilul anilor 30 și să nu avem strălucirea șiragurilor de cristale? Și cu acest aspect ne-au ajutat cei de la Salon du Mariage, fiindcă ne-au pus în legătură cu o echipă de floriști talentată. 

~ Invitații veniți din alte orașe sunt cazați în cadrul Săftica Resort si au fost așteptați în camere cu ciocolată și șampanie.

~ Am avut câteva provocări la partea legată de transportul invitaților, dar acest aspect a fost rezolvat de echipa Salon du Mariage care are printre numeroasele facilități inclusiv una legată de transportul gratuit al invitaților. Genial! Când e o nuntă cu invitați numeroși e un element crucial acesta legat de transportul personelor. Toată lumea trebuie să ajungă la timp…

Sursa:www.autotrader.ca
Sursa:www.autotrader.ca

~ Bineînțeles, dacă e vorba de transport, și mirilor le-am rezervat o mașină reprezentativă acelei epoci, și anume un Cadillac precum cele care rulează în film. M-am străduit să îl aduc pe Leonardo DiCaprio pe post de șofer, dar m-a refuzat la mustață. Însă mi-a promis o colaborare viitoare, cu două condiții: să aleagă el mașina și mirii să fie la fel de rafinați precum Matei și Francesca. Așa că, țin speranțele sus!

~ Invitații vor fi surprinși de cocktail bar-ul ultra all-inclusive și de spectacolul pe care îl vor oferi barmanii: jonglerii cu sticle, cu skakere.

Nunta asta va face senzație, să știți! Ce rău îmi pare că nu sunteți aici, cu noi, să experiementați pe viu ce înseamnă un eveniment la care s-a muncit cu drag și cu mult profesionalism! Să vedeți ținutele impecabile ale mirilor, să admirați invitații care au respectat dress-code-ul, să rămâneți Uimiți că până și chelnerii sunt încadrați perfect în temă prin ținutele lor. V-aș mai povesti multe și despre focurile de artificii de la piscină, despre muzica antrenantă, despre petrecerea de a doua zi când, sunt sigură, toată lumea va face baie în piscină…

Dar mă opresc aici fiindcă momentul meu de respiro se încheie și dăm startul la ceea ce va fi o nuntă ca-n filme! Dar ca-n filmele alea bune, care te urmăresc si la câteva luni de când le-ai vizionat. Vă las cu melodia pe care se vor zbânțui invitații de le vor sări penele, paietele, mărgelele, papioanele: A Little party never…

 

Articol înscris cu pene la Spring SuperBlog2016

 

 

 

De la el, către ea

Ia uite-o cum se agită…ce mai apasă pe tastele astea, parcă acum i se termină cuvintele și vrea să scrie cât mai repede, ca nu cumva să rămână în pană. Hmmmm, doar de Black Friday am mai văzut-o așa înflăcărată, când se năpustise în 3 librării on-line și se încrunta la mine că dau rateuri, că nu încarc suficient de repede paginile. De parcă nu tot acolo găsea cărțile alea. Și până la urmă ce tot își ia cărți când mă are pe mine?!?! Eu o pot ajuta să găsească orice material are nevoie. Dar e încăpățânată și se bucură ca un copil când are o carte în brațe. O rasfoiește, o miroase… Pe mine abia mă șterge de praf și chiar și atunci bombăne:”ce mă disperă tastele astea, mereu se adună mizerie între ele!”

Ia să văd la ce lucrează azi! Aha, e prezentarea pentru seminarul de mâine. Cred că de 3 zile tot pe asta buchisește: o fi important momentul, ce să zic. Deja mă ține de 6 ore pornit și încep să obosesc. Nu știu de ce are aceleași pretenții de la mine ca atunci când ne-am cunoscut, au trecut 5 ani de la momentul în care mă privea zâmbitoare, spunând: “ești cel mai frumos! Vaaaiiii, ce lucruri frumoase vom face împreuna!” Iar eu alergam să închid toate ferestrele pe care le deschidea ea cu repeziciune.

Să-i dau un semn că sunt la limită, poate înțelege și îmi oferă o pauză.

“Nu se poate așa ceva…Ce te apucă să te blochezi tocmai acum??”

Păi da, tocmai acum?! Mereu e nemulțumită fata asta. Lucrează de dimineața cu mine, și ea zice “tocmai acum” de parcă ar fi trecut doar 20 de minute, nu ore în șir. Cedez și eu nervos, asta e! De când mă strădui să o fac să înțeleagă ca ar fi cazul să trecem la o nouă etapă în relația noastră: utilizarea unui SSD HyperX. Cu cât fac eu pe strategii, cu atat nu pricepe ea nimic ci doar se enervează, lovește tastele și îmi aruncă replici precum : ” cât te-ai schimbat de-a lungul timpului! Nu mai suport! Abia pot să îmi finalizez un document cu tine! ”

SSD HyperX nu vrea, save file abia folosește, dar de la mine are pretenții cu carul! Cică ea nu mai suportă, dar nici eu: restart!

” Doamne Dumnezeule, ce e asta? Nu pot sa cred, Restart!? Te restartezi singur?!! Si prezentarea mea????? Oi fi dat Save File?!? Doamne, sper că da…”

Pfuuu, e puțin mai bine. Dar nu o pot lăsa să mai deschidă powerpoint-ul! Nu mă mai țin balamalele. Da’ de se învață minte și intră în magazin online să caute oferte SSD. Din partea mea, ar fi bun oricare, Numa să ia unul că deja eu nu îi mai fac fața la câte proiecte peste răsproiecte are. Sincer, l-aș prefera pe Kingston, foarte bine mă înțeleg și cu stick-ul lui. Mai ales, că la cât de hâtră e, sigur o să facă ochii mari la promotii SSD Kingston. Da’ ia să văd, că turuie de 20 de minute, ce zice?

“Dau cu tine pe geam! păi așa ne-am înțeles? Să mă încurci de tot?!?? Nici macar PPT-ul nu îl pot deschide! Numa pe google pot să intru, ce să fac eu acum pe internet??? trebuie să termin prezentarea!!! Oofffffff, da’ nu iau eu un SSD, și să mai văd ce figuri faci atunci!”

A zis că ia SSD?? Doamne-ajută! Eforturile mele nu sunt în zadar! Sper să ia de la băieții ăștia, că tare îmi plac, până și siglele sunt profi. Ia uite:

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și cel de la HyperX mă face să mă gândesc că voi avea viteză de SF. image

 

Pfuu, totuși văd că a înțeles până la urmă! Caută disperată oferte de SSD-URI. Deja mă văd funcționând la capacitate maximă, datele le va transfera rapid pe SSD, timpul meu de reacție se va îmbunătăți considerabil. Unde mai pui ca le-am văzut cât de robuste sunt unitățile astea. Deci chiar dacă o apucă vreo criză de isterie și dă cu SSD-il după mine, lipsa componentelor mobile va face ca totul să fie o joacă.

Nu aș vrea să mai aibă cineva de suferit, destul îndur eu de la doamna mea. Care, are degetele fine și privirea galeșă, dar atunci când nu îi ies ei socotelile, e dezastrul de pe lume. Niciodata n-am înțeles ce atâta fâs pentru un proiect, oricare ar fi el.

” ei, ei ei! Mâine îmi vine comanda cu SSD! Asta înseamnă că voi spune adio problemelor cu tine, dragă domn PC! Mi-ai mâncat nervii, să știi!”

Ahamm, nu știu care cui nervi a mâncat. Știu doar că de mâine relația noastră intră într-o nouă eră. Deși ești ofticată, mie îmi placi, să știi! Iar domnul Kingston va aduce o adiere de fiabilitate și rapiditate între noi! Să fie într-un ceas bun!

 

Articol scris cu gânduri la SSD, pentru Spring SuperBlog2016.

Golden times

Cu toții avem o galerie a momentelor. Clipe de aur, clipe de bronz, clipe de tinichea. Pe unele ne străduim să le uităm, cu altele ne îmbătăm zilnic. Dar, orice straie ar purta, acestea sunt toate expuse pe simezele inimii noastre. Fiecare dintre noi este un curator. Pe măsură ce viața ne curge prin vene, avem grijă ca prin vitrina galeriei, simezele să strălucească.

Eu, sunt privilegiată: am in custodie mai multe inimi-simeze. Poate părea ciudat, dar meseria mea asta presupune: să am grijă ca momentele care ajung în galeria clienților mei să fie de aur, de cleștar, cu mărgăritare pe gene. Sunt organizator si coordonator de evenimente; event Planner cum ar zice englezul. Adică curator de inimi-simeze: principala mea responsabilitate e ca oricine apelează la aceste servicii să plece, la final, cu o colecție prețioasă de momente. Cu grijă, șlefuiesc fiecare detaliu si uite-așa, cu măiestrie și drag, se naște un eveniment.

image
Sursa:www.goldentuliptimes.com

Chiar dacă am meșteșugit deja la sute de evenimente, fluturi în stomac am de fiecare dată. Pentru că deși am mai făcut asta, trăiesc acuta senzație de nou, de teritoriu pe care n-a fost picior de om, senzația că așa ceva n-a mai fost și nu va mai fi. Așa că, și pentru azi am emoții. Dis de dimineață am ajuns la hotel Golden Tulip Times. În ultimele două săptămâni am tot pătruns în împărăția Golden Tulip Time, si trebuie să recunosc că pe înserat, zidurile chiar par scăldate de un șuvoi perfect auriu. E drept, basmul meu de azi are puternice aspecte urbane precum geamurile mari de sticlă, dar asta face totul mult mai interesant. 

Pe baza programului, pornesc în ultimele verificări.Asta înseamnă ca înainte să definitez poziția finală pe care amintirea o va avea pe simeze fac 2-3 pași în spate și îmi ofer o privire de ansamblu: ar trebui puțin mai în stânga? Sau mai în dreapta? Așadar, cu check-list-ul pe foaia mea de hârtie parfumată, încep:

9-9:30 Primirea participanților

Ecusoane, bannere, recepția evenimentului, mape, pixuri, toate sunt exact unde trebuie.

9:30-11 Atelier I: România la purtător: semne și simboluri

Sala de conferința e pregătită. Aparatura tehnică funcționează: se fac ultimele teste. Cele două prezentări PPT sunt încărcate pe laptop.

11-11:30 Coffe break

Pauza de cafea o facem la înălțime, mai precis la etajul 10, în Skyline Club. Aici  avem din belșug lumină naturală, ceea ce va aduce o stare de bine participanților. Această facilitate oferită de Golden Tulip Times a cântărit mult atunci când am ales locația evenimentului. Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi o cafea bună, un ceai aromat sau un sandwich cald si gustos, cu o panoramă superbă la îndemână? Personalul Skyline Club a respectat toate detaliile stabilite.

image
Sursa: www.goldentuliptimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

11:30- 13 Atelier II: Belgia-România: schimb de experiență

13-14:30 Pauza de prânz

Prânzul, ca și cina de altfel, vor fi servite în restaurantul Good Old Times. Sunt entuziasmată pentru că ne-au pregătit un meniu atent selcționat într-un decor minimalist, dar plin de rafinament.

image
Sursa: www.goldentuliptimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14:30-16 Dezbateri pe atelierele I si II

imagePentru dezbateri sala mare de conferințe este rearanjată cu scopul de a facilita comunicarea între participanți.

 

 

 

 

 

16-16:30 Coffe break

16:30-18 Concluzii

18:30 Tur de oraș

Experiența va fi completă cu acest tur de oraș, pe care l-am rezervat la recepția hotelului și participanții se vor delecta la Muzeul Satului, Palatul Parlamentului, Centrul Istoric al Bucureștiului si Arena Națională.

20:30 Cina

22:00 Party !!!

La sectorul party, care va fi cel mai vesel, am avut mult de muncă, dar împreună cu echipa Golden Tulip Times, am găsit cele mai bune variante. Sonorizarea profesională, programul artistic și decorurile tematice sunt doar câteva dintre facilitățile care m-au convins că nu are sens să caut o altă locație pentru petrecere și ca restaurantul Good Old Times e alegerea potrivită.

Participanții la conferința “Diferiți dar împreună: România-Belgia”, vor avea parte de o sumedenie de surprize plăcute: vor beneficia de tot confortul (aer condiționat, hamal, cafenea, transfer aeroport, medic de gardă) cu care sunt deja obișnuiți, dar cu o tușă finală, unică, care se va regăsi în meniul tradițional românesc și petrecerea cu inspirație din bogăția folclorului nostru autentic.

Totul este pregătit, să începem!

 

Articol scris cu penița gold pentru Spring SuperBlog 2016!

 

Într-o mie de culori

Mă număr printre Norocoasele care primesc flori des: buchete mai mari sau mai mici, flori in ghiveci, fire de flori. Însă și eu dăruiesc flori si chiar am apelat la varianta de florărie online deși la început mi se părea ciudat să aleg un buchet fără să îi simt parfumul. Atunci când aveam nevoie de livrare buchete în alte orașe, chiar alte județe, livrarea florilor la domiciliu cu un simplu click m-a ajut să creez o surpriză tare frumoasă. Țin minte și acum, deși a trecut ceva vreme de atunci, cât de mult m-am bucurat când am găsit pe internet o florărie cu livrare în Deva. O bună prietenă își susținea teza de doctorat și deși nu am avut cum să fiu fizic lângă ea, am vrut să o felicit printr-un buchet imens de flori.

Acum însă vă Invit să călătorim în timp: suntem în București, toamna lui 2008. E o seară frumoasă, deși cam zgribulită. După o călătorie de 10 ore cu trenul și multe emoții, sunt frântă. Singurul lucru care mă mai ține înca în picioare și mă împiedică să nu mă dezintegrez e strangerea lui de mână. Coborâm din mașină și cu un sărut apăsat mă conduce la port-bagaj:

-Iubita, hai te rog ajută-mă! Am niște saci de scos de aici și nu îi pot ține până dimineață!

În gând, am început să îi fac câteva urări de bine lui și afurisiților de saci, dar, din cauza oboselii n-am reușit să articulez decât:

-Acum???? Dar sunt extrem de obosită. Nu prea e o idee bună…

Între timp el a deschis port-bagajul și după o îmbrățișare și o mângâiere fină pe obraz, îmi șoptește:

– Ia vezi pe care vrei să îl iei tu și pe care să îl iau eu.

Mă aplec bombănind:

– De când se plătește căratul de saci cu pupături, îmbrățișări și mângâieri?

Când mă ridic, toată oboseala îmi pierise. Nici urmă de sac! Țineam la piept un buchet imens, dar imens de trandafiri.

-Bine ai venit iubita mea!

-Dar unde ai găsit flori in București la ora asta?!?!

-Mai contează?

Avea dreptate. Tot ce era important se afla lângă mine: omul care știa cum să mă facă să zâmbesc prin cele mai amuzante și frumoase metode. Atunci nu aveam smartphone, sa fac un catralion de poze buchetului. Sa postez selfie cu noi doi și buchetul acela superb. Dar ajunsă în casă i-am făcut câteva poze cu aparatul foto (în care mai aveam vreo 15 poziții pe film).

În amintire îl păstrez și acum, intact.

Sursa: www.livrarefloribucuresti.ro

Am găsit și o fotografie, cea de mai sus, cu sursa pe www.livrarefloribucuresti.ro ca să întelegeți și voi amploarea bucuriei și surprizei pe care am avut-o.

Și tot la ei pe site, am dat de o secțiune absolut fabuloasă Livrare buchete romantice in Bucuresti ! imageimageIa uite ce de de minunății Am găsit pe site-ul lor! Personal, de multe ori dăruiesc flori în ghiveci, mai ales când vreau sa impresionez o persoana care știu că are printr trăsăturile de caracter constanța și perseverența. De fiecare dată când am optat pentru o floare la ghiveci, am auzit replici de genul: “vaaaiiii, daca ai STI cât de tare mă bucur că mi-ai adus floarea în ghiveci! Așa o voi avea si peste cateva luni. Am să mă pot bucura de ea multa vreme de acum încolo si o să-mi aduc aminte de tine de fiecare dată când am să o privesc!”

Cu drag, si cu speranța ca primiți și dăruiți flori, am scris acest articol pentru Spring Super Blog2016!

Andrea

Prin lume, spre tine

Ce ai spune despre tine? Dacă ar fi să alegi doar câteva dintre trăsăturile tale, care le-ai împărtăși cu mine?   Sunt o persoana optimista, ocupată, si îmi place foarte tare să călătoresc! 

Te invit să asociezi următoarele situații din viață cu locuri în care ți-ar plăcea să le trăiești(situațiile). Dacă deja ai trecut prin aceste situații îmi poți spune locul real în care S-au întâmplat sau unul ideal. E alegerea ta. Începem:

Cererea în căsătorie – Veneția, Piața San Marco 

Cel mai bine plătit job al tău- manager resurse umane pe un vas de croazieră

Dimineata perfectă- un mic-dejun copios servit pe o terasa, undeva in Delta Dunării. Într-un colț uitat de lume…

Adrenalină curgându-ți prin vene- hmmm, sala de nașteri: clipa în care soția mea i-a adus pe lume pe gemenii noștrii. Am asistat-o la naștere și am crezut că leșin de cel puțin 10 ori! 

Acesta este un fragment dintr-un exercițiu care îmi este extrem de drag și care are rezultate uimitoare. Îl folosesc de foarte multe ori în sesiunile de coaching, fie că este vorba despre life coaching sau business coaching. Prin aceste călătorii virtuale descopăr caracteristici ale persoanei din fața mea și de foarte multe ori, s-au născut călătorii cât se poate de reale în urma acestor exerciții.

Dragul meu cititor, azi îți lansez o provocare! Ți-am pregătit și ție o listă cu 3 “itemi” . Poți să o folosești inclusiv în momentele în care simți că vrei să ieși din rutină, în clipele în care vrei să te auto-depășești și în cele în care vrei să îți creezi amintiri prețioase. Așadar, să începem:

Barcelona, Spaniahttp://www.dreamstime.com/stock-images-park-guell-barcelona-spain-twilight-image35382684

Când vrei să fii uimit din toate punctele de vedere. Dacă simți că ai intrat într-o monotonie acută, dacă crezi că ai uitat cum se simte viața, Barcelona este soluția perfectă. Arhitectura lui Gaudi o să îți resusciteze creativitatea, piețele locale pline de culoare îți vor arăta ce înseamnă să te bucuri de mâncare, sangria îți va gâdila papilele gustative. Ai să te plimbi pe La Rambla, unul dintre cele mai animate si cunoscute bulevarde din lume si o să chiui de bucurie când ai să îți plimbi picioarele pe cele mai frumoase plaje.

image

Veneția, Italia

E momentul pentru o escapdă romantică. E timpul să vă acordați timp vouă, celor doi care formați acest cuplu minunat. Da, munciți de dimineața până seara. Da, faceți totul pentru familia voastră, pentru copiii voștri. Dar e necesar să vă și umpleți de energie, de iubire; ca să puteți da mai departe. Faceți o plimbare cu gondola, sărutați-vă luunngggggg în Piața San Marco, mâncați o porție generoasă de paste.

Circuit in România image

E timpul să îți Cunoști rădăcinile. Te simți pierdut? Confuz? Relațiile in familie sunt tensionate? Ia plecați la drum, prin țară, să vă regăsiți, să vă bucurați din nou de cine sunteți.

Poate părea dificil de organizat o excursie reușită dar nu vă las la greu. De asta aveți câteva sfaturi si în direcția asta: cei de la Vacanțe Speciale sunt cei mai potriviți cand vrem vacanțe altfel. Ei au oferte vacanta , inclusiv pentru vacante exotice, că și acestea au un rol minunat în a ne resuscita când avem nevoie.

destinații de vacanta sunt multe, va astept sa imi împărtășiți experiențele voastre!

Cu drag,

Andrea

Articol înscris pe Spring SuperBlog 2016