Într-o mie de culori

Mă număr printre Norocoasele care primesc flori des: buchete mai mari sau mai mici, flori in ghiveci, fire de flori. Însă și eu dăruiesc flori si chiar am apelat la varianta de florărie online deși la început mi se părea ciudat să aleg un buchet fără să îi simt parfumul. Atunci când aveam nevoie de livrare buchete în alte orașe, chiar alte județe, livrarea florilor la domiciliu cu un simplu click m-a ajut să creez o surpriză tare frumoasă. Țin minte și acum, deși a trecut ceva vreme de atunci, cât de mult m-am bucurat când am găsit pe internet o florărie cu livrare în Deva. O bună prietenă își susținea teza de doctorat și deși nu am avut cum să fiu fizic lângă ea, am vrut să o felicit printr-un buchet imens de flori.

Acum însă vă Invit să călătorim în timp: suntem în București, toamna lui 2008. E o seară frumoasă, deși cam zgribulită. După o călătorie de 10 ore cu trenul și multe emoții, sunt frântă. Singurul lucru care mă mai ține înca în picioare și mă împiedică să nu mă dezintegrez e strangerea lui de mână. Coborâm din mașină și cu un sărut apăsat mă conduce la port-bagaj:

-Iubita, hai te rog ajută-mă! Am niște saci de scos de aici și nu îi pot ține până dimineață!

În gând, am început să îi fac câteva urări de bine lui și afurisiților de saci, dar, din cauza oboselii n-am reușit să articulez decât:

-Acum???? Dar sunt extrem de obosită. Nu prea e o idee bună…

Între timp el a deschis port-bagajul și după o îmbrățișare și o mângâiere fină pe obraz, îmi șoptește:

– Ia vezi pe care vrei să îl iei tu și pe care să îl iau eu.

Mă aplec bombănind:

– De când se plătește căratul de saci cu pupături, îmbrățișări și mângâieri?

Când mă ridic, toată oboseala îmi pierise. Nici urmă de sac! Țineam la piept un buchet imens, dar imens de trandafiri.

-Bine ai venit iubita mea!

-Dar unde ai găsit flori in București la ora asta?!?!

-Mai contează?

Avea dreptate. Tot ce era important se afla lângă mine: omul care știa cum să mă facă să zâmbesc prin cele mai amuzante și frumoase metode. Atunci nu aveam smartphone, sa fac un catralion de poze buchetului. Sa postez selfie cu noi doi și buchetul acela superb. Dar ajunsă în casă i-am făcut câteva poze cu aparatul foto (în care mai aveam vreo 15 poziții pe film).

În amintire îl păstrez și acum, intact.

Sursa: www.livrarefloribucuresti.ro

Am găsit și o fotografie, cea de mai sus, cu sursa pe www.livrarefloribucuresti.ro ca să întelegeți și voi amploarea bucuriei și surprizei pe care am avut-o.

Și tot la ei pe site, am dat de o secțiune absolut fabuloasă Livrare buchete romantice in Bucuresti ! imageimageIa uite ce de de minunății Am găsit pe site-ul lor! Personal, de multe ori dăruiesc flori în ghiveci, mai ales când vreau sa impresionez o persoana care știu că are printr trăsăturile de caracter constanța și perseverența. De fiecare dată când am optat pentru o floare la ghiveci, am auzit replici de genul: “vaaaiiii, daca ai STI cât de tare mă bucur că mi-ai adus floarea în ghiveci! Așa o voi avea si peste cateva luni. Am să mă pot bucura de ea multa vreme de acum încolo si o să-mi aduc aminte de tine de fiecare dată când am să o privesc!”

Cu drag, si cu speranța ca primiți și dăruiți flori, am scris acest articol pentru Spring Super Blog2016!

Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *