Fericire în … rate

A avea sau a nu avea? Asta-i întrebarea…

image A fi sau a nu fi? Se întreba prea strălucitul William.

Azi, altfel stau lucrurile. Omul e centrat mai mult pe a face decat pe a fi. Fundamental greșit, spun unii. Inevitabil, spun alții. La cât de pe speed-forward e lumea, e cu,va logic că primează a face, a avea, în defavoarea lui a fi…

Probabil că pentru fiecare dintre noi, întrebările sunt diferite. Și în momente diferite ale vieții, trecem prin toate.

Acum, pe rol este : A avea? Sau a nu avea?

Cum ce? Credit! Credit de nevoi personale, credit ipotecar, prima casă… Diversitatea nu e o problemă, în schimb, pecetea timpului e importanta. De aceea, credit rapid e expresia magică hotărâtoare pentru oricine se află în această postură.

Asta ca asta, că acum, cu o echipă precum cei de la AVBS CREDIT se rezolva usor orice nevoie.

Dar eu ma întrebam într-o zi: cât de tare ar fi să existe o echipa de brokeraj și pentru reputație? Să o poți lua în rate, dar cu Porții generoase. Că, e dovedit de practica de zeci de ani că faima bruscă este uneori prea greu de dus. Dar dacă ai avea un agent de reputație, acesta ar ști cum să îți dozeze ratele în așa fel încât să fie pentru tine Combinația optimă. Mie una mi-ar plăcea! Atunci aș Răspunde fara ezitare la întrebarea :

A avea sau a nu avea credit de reputație excelentă?

A avea! De 3 ori a avea! Aș Răspunde entuziasmata!

Acum însă, reputația se clădește greu si se poate risipi de îndată. Cam ca la un credit de nevoi personale. îl accesezi, dar daca nu ești atent la cum îți manageriezi cheltuielile, te trezești că banii S-au dus în patru zări dar ratele te așteaptă sârguincioase. Fiindcă, nu-i asa, creditul nu așteaptă. Creditul are scadentă.

Și în viata noastra online avem scadente. Avem polițe de plătit. Trebuie sa le servim cititorilor noștri rate egale de informație, buna-dispoziție, si câte și mai câte.

Ușor?

Deloc! Mai ales când îți dorești, ca și mine, impact pe termen lung. Impact pozitiv, bineînțeles. Mai ales dacă nu vrei să fii doar o cometă pe cerul on-line înstelat. Daca vrei să fii un Soare, un Jupiter, ceva de genul asta, trebuie să caști bine ochii și să ai grija la parteneriatele pe care le faci. La oamenii pe care îi inviți pe blogul tau. La invitațiile la care răspunzi tu. Mai complicat decat pare la prima vedere. Exact ca atunci când știi că ai nevoie de un credit bancar dar nu știi cu cine să te bagi în treaba asta, ce bancă să alegi. Tu vrei să fie o decizie de succes, că doar esti conștient căte va afecta pe termen lung.

Sursa:www.pinterest.com
Sursa:www.pinterest.com

Acum e de înțeles de ce îmi doresc un AVBS pentru reputația on-line? Sper că da 🙂

Diferența între un credit bancar și unul de reputație e următoarea: în cazul creditului bancar, la un moment dat închei plățile. În cazul cel mai fericit, toate sunt OK. În cazul nefericit, “te ajuta” banca: îți ia casa în primire, sau afacerea, sau ce ai mai pus tu acolo la garanții.

La reputație, daca ai dat-o bară, și după ani de zile nu te scaldă toate apele din lume. Mai ales daca o dai in bara în mare stil. Capu’ face, capu’ trage, vorba aia. În cazul asta, nefericit cu totul, îți sugerea un singur lucru: fugi!! Glumesc! Dar să știi că o călătorie-doua, te vor ajuta să mai scoți cămașa. Ai aici ExTraVita: o bogata sursă de inspirație pentru numeroase destinații. Asa, ca să o faci într-un mod organizat!

În concluzie, spor la crescut reputații si la credite avantajoase! Și păstrăm întrebarea: a fi, a face sau a avea?

 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *