#NuinseamnaNu . Punct

Pentru mine lucrurile sunt clare: cazul violatorilor din Văleni, jud Vaslui e josnic. Daca nu știți , aflați aici: Violatorii din Valeni .

Nu știu cum sa fac sa-i trimit cat mai multe gânduri bune fetei respective. In schimb, am câteva idei ( inspirație din Inchizitie) despre ce le-as face acestor indivizi care au decis ca pot dispune de o alta ființa umană fix asa cum vor. Din punctul meu de vedere, nu au scuza. Nici anturajul, nici alcoolul, nici luna care poate se afla in retrograd. NIMIC. Si sunt in asentiment cu următoarele: Mesaj Trooper Romania

Cand am citit ca au slogan de genul “vrem închisoare pe masura plăcerii: nu meritam 5 ani de inchisoare pentru 5 minute de plăcere”  mi s-a facut greață. Apoi, am descoperit ca mama unuia dintre ei a demarat grup de susținere pe Faebook pentru violatorul ei mic. Mama lui de grup, m-am gândit! Unde e? Ca intru si eu pe grupul ala si dau cu ei de toți pereții spațiului virtual. Nu l-am găsit. Tot căutând, am aflat ca respectiva mama a închis grupul si si-a șters contul de Facebook, fiindcă prea multa lume lua apărarea fetei. M-am bucurat. Totusi, daca aveți știre de vreun cont susținător de violatori, va rog sa-mi ziceți si mie. Vreau sa profit de dreptul meu la liberă exprimare!

Justitia romană iar imi face surprize: ii judeca in libertate. Frumos! Poate mai pun de un sex surpriza si cu alte fete din localitatea lor. Ca doar ce mare lucru?!?  Ei, Boicu Ionuț Bogdan, Burada Silviu, Avadanei Silviu, Bolboceanu Petrică, Burlacu Paul Andrei, Surleac Ioan, Rotaru Alin Dumitru, pot sa dispuna oricând de orice alta ființa umană ca doar sunt violatori cu experiența. RUȘINE!!!

RUSINE si celor care ii susțin. Si celor care le caută scuze. Si celor care trăiesc in noaptea minții si o acuza pe fata. Ar fi putut umbla in pielea goală pe ulitele satului si tot n-ar fi avut nimeni dreptul  sa o violeze. Dar ea s-a urcat in mașina cu un băiat pe care il știa de o viața, cu care copilărise si care s-a oferit sa o ducă acasă. Atata doar ca băiatul a mai convocat 6 si n-a dus-o acasă. Au violat-o pana la inconstienta. Dar la Valeni, județul Vaslui, violul e sex surpriza. Ăștia 7, împreuna cu familiile lor, si prietenii lor, si susținătorii lor, considera ca n-au greșit. In sufletul lor Strâmb si cu mintea aflată in bezna, e bine ce au facut. Bine le va fi si cand vor avea ei parte de sex surpriza, de umilința si terorism psihic. Fiindcă sper ca totuși justiția sa îsi faca treaba si sa-i trimită la închisoare.

Fiul meu are 10 luni. Ma voi strădui din toată inima sa fie un bărbat integru si inteligent emoțional. Sa știe ca Nu înseamnă Nu. Îsi va cunoaște limitele si va respecta limitele celor din jur. Si daca va gresi, n-am sa-l tin la fusta mea. O sa-si asume consecințele. Asta nu înseamnă ca nu-l voi mai iubi. Fiindcă am sa-l iubesc indiferent ce ar face. Dar oricât m-ar durea, n-am sa-i caut scuze, justificări si  scăpări.

Hai sa deschidem ochii si sa creștem oameni cu sufletul drept. Oricum lumea asta e întoarsă pe dos, sucită, alambicata. Nu are rost sa fim si noi asa.  Nu are rost sa fim înca un om cocoșat pe cerul lumii.

Cu revolta, furie dar si speranța,

Andrea