Drumul până la Crăciun

te invit să îl parcurgem împreună! Este anul 9 pentru Atelierele mele de colindat, și nu îmi vine să cred cât de frumos s-a dezvoltat ideea asta!

21 noiembrie/ 28 noiembrie/ 5 decembrie/ 12 decembrie/19 decembrie
Ora 18-20. La Smartistactiv.

Copii, parinti, bunici, strabunici, pieteni, pisici.

Ce se întâmplă ?
Cântăm colinde și mai vechi, și mai noi, însoțiți de diverse instrumente muzicale.
La fiecare atelier avem o activitate diferită: pictăm miniaturi, spunem povesti, descoperim traditii românești, decorăm globuri, scriem Scrisoarea pt Moș Crăciun, coacem fursecuri, sau ne facem tatuaje (temporare) cu tematică de Crăciun. Participanții vor pleca acasă cu sufletul senin de la colindat și cu buzunarele pline de obiecte frumos decorate. La finalul atelierelor vom avea și un Târg de Crăciun! Și un Brad!

Pe cine susținem?
Anul acesta, pe AMIA-suflet de copil. AMIA este o echipă de super-voluntari care ajută copiii abandonați din centrele de plasament și spital.
În anii trecuti am fost alături de Fundatia Mihai Neșu, de familii aflate în situații dificile din Oradea, Cheresig, Tinca, centre de plasament din Oradea și Săldăbagiu de Munte, azile de bunici din Oradea.

Cât costă?
Donația sugerată este de 30 de ron/pers/atelier. Toate donatiile vor merge exclusiv către sustinerea AMIA.
Taxă de participare nu avem. Echipa de la Smartistactiv ne pune la dispozitie, cu generozitate, spatiul și materialele necesare desfasurarii activitatii practice. . Eu vin cu instrumentele muzicale, mapele colindelor, voia bună, vocea.

Să ne vedem cu veselie!

Vezi mai puţin

Oradea

Cine ai fi tu, fără povestea ta?

Asta a fost întrebarea de la care am pornit atelierul Oaza de Coaching din 9 noiembrie.

Cine ai fi tu, fără toate interpretările și semnificațiile pe care le dai experiențelor, întâmplărilor, prin care treci? Nu este cea mai comodă întrebare, dar deschide foarte multe perspective. Și asta îmi doresc să se întâmple la antrenamentele de coaching: să ieșim din înțepeneala anumitor gânduri.

Să devenim foarte bune observatoare ale propriilor comportamente, ale propriilor gânduri.

Participantele din Oază au rămas antrenabile pe tot parcursul sesiunii, chiar dacă a fost solicitant și chiar dacă după vechile tipare de gândire erau obișnuite să se eschiveze când dădeau de ceva ce mintea percepe ca fiind „greu” „imposibil de schimbat”.

Cine ai fi tu dacă te-ai uita la Viața ta din perspectiva că Totul este fix cum este și nu este cum nu este? – ok, mai zic încă o dată. Este ce este, și nu este ce nu este. Asta ce înseamnă? De exemplu, să renunți la așteptări. Sau să începi să îți trăiești viața fix cum e ea, fără să mai creezi standarde, etaloane, rețete.

Aceasta este una din multele frumuseți ale antrenamentelor de coaching: te ajută să pui jos toate bagajele care nu îți mai folosesc, toată încărcătura inutilă.

Te invit cu drag la următoarele ateliere Oaza de Coaching să probezi pe pielea ta cât de tare este să fii într-un antrenament de coaching: 14 decembrie si 18 ianuarie!

A.N