Simo&Adi cu a lor Shabby Chic Story :)

 

Talentatii fotografi au postat minunatele fotografii de la nunta ludico-shabby-ceasca a frumosilor Simona si Adrian!

Va invit sa va bucurati de ele apasand aici :  http://blog.adrianlazau.ro/fotografii-de-nunta-emerald-oradea-simona-si-adrian/

Un inceput de saptamana spornic si veselos!

Cu drag, din alte emisfere, Andrea!

-cretive wedding planner-

Sunetul de vineri :)

E vineriiiiii !!!!!  Asta, pentru multi inseamna evadare 😉  Si tot ca forma de evadare va propun urmatoarea melodie, care merge de minune pentru dansul mirilor. n-am auzit-o pana acum niciodata intr-un asemenea moment dar e absolut mi-nu-na-ta!!!

Chiar asa… Cand esti acolo, pe ring cu persoana mult iubita, n-ai senzatia de rai adus in bratele tale? Ba da, credeti-ma pe cuvant 😉

Enjoy!  http://www.youtube.com/watch?v=v81cJiuS2oI

Love is sweet: Otilia&Mihai, 9 iunie 2013

Otilia are un simt al umorului foarte foarte dezvoltat. Mihai e dedicat meseriei sale. Otilia e de o sinceritate si un pragmatism cum rar intalnesti azi. Mihai e genul de om relaxat, nu-l prea agiti cu multe.

Nunta lor a fost o impletire de umor, traditii, modern, sinceritate si eleganta.  Stiindu-i pe amandoi firi pragmatice temerea mea cea mai mare a fost ca nu le va pasa de detalii precum :marturiile, coltul foto, accesorii. Insa marea si placuta surpriza pe care am avut-o a fost sa vad cum Otilia e cuprinsa de febra pregatirilor: vreau si asta, hai sa avem un text pictat, hai sa punem covor rosu la biserica ca arata mai fain, etc. Iar Mihai n-a avut incotro :))

Gazda ne-au fost cei de la Palazzo Ballroom si s-au descurcat de minune in acest rol. Peripetiile au inceput dis de dimineata, cand am aranjat pe ditamai masinile, ditamai jobenul, diadema, papionul, buzele si genele. Misiune indeplinita cu succes! + 50 de atentionari adresate soferilor: nu carecumva sa conduceti cu mai mult de 50km/h!  Peripetiile au continuat cu florile si s-au incheiat cu literele cubice LOVE.

Cum am ajuns noi la Love is sweet? ” Simplu”!  Am aflat ce ii caracterizeaza pe cei doi, love adica, si ceea ce le place: sweet adica 🙂 Acesti doi oameni frumosi au o poveste uimitoare, ca multe altele, sunt sigura. Dar vedeti dumneavoastra, ceea ce face ca povestea lor sa fie speciala sunt tocmai ei. Ei si capacitatea lor de a trece peste obstacole, ei si capacitatea lor de a se maturiza impreuna ( cei doi sunt impreuna din liceu!!?!?!?!?!!!!!!) , ei cu umorul si sinceritatea lor!

Otilia a purtat 2 rochii. Si pantofi albastri. Asta dupa ce am umblat ca bezmeticele dupa una macar! Pardon, nu bezmetice am vrut sa zic ci hotarate si calme.  Dupa ce a probat rochii de 2000 de euro, dupa ce, la un targ de nunti nu m-au lasat sa intru cu ea in stand sa probeze pe motivul ca eu, fiind wedding planner vreau sa fur modele de rochii (am crezut ca nu aud bine!!!! ) si Oti, sincera fiind le-a  raspuns delicat ca “atunci nu mai vreau nici o rochie!!!”  , dupa ce bunica a venit cu o idee foarte faina: sa comande una de pe net si o plateste ea (ce supeer-tari is bunicile astea!) . Dupa astfel de cateva luni, rochia nu a mai fost Enigma Otiliei ci bucuria Otiliei.

Mihai a purtat sacou albastru. La el a fost FOARTE simplu: vazut, placut, probat, cumparat! Scurt si la subiect! Norocosul…

Evenimentul a fost guvernat de semnul ludicului si al elegantei: ciudata combinatie, asa-i? Dar foarte potrivita lor! Cake-bar-ul a fost aparitia cea mai ludica: biletele haioase, baloane, buze rosii, litere “Love is sweet” din fetru cusute de artista Laura Ungur.  Printre toate astea a mai avut si prajituri (fff delicioase) si fructe.   Din aceasi gama, pancarda cu “last chance to run” si “just married”  au colorat atmosfera iar un baiat foarte simpatic le-a purtat la biserica si la sedinta foto.

Si ca sa fie toata lumea lamurita si in tema, am avut si un colt foto cu un  LOVE urias, cubic si foarte colorat. Marturiile oferite de ei au fost poze facute cu invitatii in timpul nuntii. Tortul a fost delicios si a venit si el sa sublinieze tema: plin de inimioare nebune de dor.

Oamenii au dansat pana in zori, mirii alaturi de ei si Otilia mea draga a doua zi avea examen! Nu se dau puncte din oficiu proaspetelor mirese?????? ar trebui… Otilia e una dintre miresele Zen : “se va intampla ce se va intampla. Bine va fi totul… ”  Si asa a si fost: toate neprevazutele care au aparut (flori, voal, machiaj, dans) s-au rezolvat in cel mai discret mod cu putinta…

Casa de piatra, Otilia si Mihai!!!!!

Lectia invatata de la voi? Love is sweet, indeed.

Fotografii de la nunta lor mirobolanta puteti viziona aici: http://www.andreaneag.com/fotogalerii/nunta:-love-is-sweet:-otilia&mihai,-9-iunie-2013-15.html

And the credit goes to… :

Sala: Palazzo Ballroom

Fotograf: Cosmin Lup

Muzica: muzica live: Formatia Arpegio condusa de Prof.Liviu Butiu

Aranjamente florale : Florius Art

Planificare&Coordonare: Nunti cu povesti, stil si fara stres