cine sunt si ce fac

Manifest cine sunt, ce mă inspiră, și contribui cu mult curaj!

Aventura mea în lumea coachingului a început în 2011, atunci când foarte puțini auziseră despre coaching și cei mai mulți credeau că dacă sunt coach, înseamnă că antrenez o echipă de sport!

De atunci și până acum am sprijinit o sumedenie de oameni să își trăiască povestea. Am adunat mii de ore de coaching, dedicate atât performanțelor personale precum și performanțelor profesionale. Am clienti din Romania dar si de pe alte meleaguri, unele destul de indepartate, cum ar fi New York, Franța sau Bruxelles.

Prin coaching, nu dau oamenilor nimic, nu îi învăț nimic, nu le spun nimic. Îi sprijin să facă: să lase jos toate bagajele care nu le aparțin. Îi sprijin să fie: transformarea o facem în cine ești.

M-am instruit cu Noble Manhattan Coaching, scoala din Europa cu cea mai veche istorie in coaching, si iau acest lucru ca pe un privilegiu: asa am invatat cum se practica aceasta meserie la cote maxime. Privilegiu pentru care am muncit de mi-au sarit capacele, dar asta este alta poveste.

Am experiență și sunt acreditată profesional în următoarele specializări: life-coach, formator, consilier pentru dezvoltare personală, trainer, cadru medical. Am fost voluntar SMURD, sunt voluntar Crucea Roșie, mamă, soție, fiică, om cu multe întrebări, devoratoare de cărți. Pasionată de medicină, în principal de neuroștiință. În acest sens, am absolvit în 2021 și Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea-cu specializarea asistent medical generalist, licențiat. Este a doua mea facultate, după cea de Științe Economice-Management.

Viața fără muzică, povești și ciocolată, cred că ar fi foarte tristă. Și de fiecare dată când am o pasă mai proastă, îmi aduc aminte de toți oamenii care mi-au trecut pragul și de progresele extraordinare pe care le-au făcut, chiar dacă la început totul părea că le stă împotrivă.

Cam atât despre mine. Abia aștept să îți cunosc povestea.

Andrea, life-coach