DIY: peretele vesel

Câteodată, un perete alb este liniștitor. Îți lasă imaginația să se odihnească, este permisiv cu orice idee de amenajare interioară ai avea.

Sursa:www.pinterest.com 

Doar că acum, nu e și cazul meu. În sfârșit, dupa zeci de tentative eșuate, mă apuc de primul meu proiect DIY- redecorarea peretelui. Am și eu un perete alb, de care m-am săturat, pe care l-am tot privit aiurea și de la care vreau altceva.

Știți că vi-am mai povestit despre experiența mea pozitivă cu cei de la Diego. Ei bine, și de data asta, tot la ei apelez. În primul rând pentru că la ei pot găsi orice produs am nevoie pentru proiectul meu DIY. Sunt sigură că oricât de trăznită ar fi ideea mea, se rezolvă. Dacă în magazinul lor am văzut că pot găsi produse de la cele “clasice” precum parchet laminatpardoseală rezistentă la apatapet, până la cele mai puțin clasice precum iarba artificiala, am căpătat încredere că sunt la locul potrivit. Așa că, mă prezint voioasă în magazin și un consilier priceput mă lămurește de ce am nevoie exact pentru a-mi transforma peretele dintr-un anonim într-un star. Cu toate materialele cumpărate, mă îndrept rapid către casă, fiindcă am un timp limitat pentru a-i oferi peretelui meu transformarea. Am uitat să vă spun că toata faza asta e o surpriză pentru soțul meu? Și vreau să fie gata pe când ajunge el acasă. Abia aștept ce față o să facă! 

După câteva ore, iată ce a ieșit: image

 

DRĂGUȚ, nu-i așa???? Dacă vreți să va treceți vreun perete la nivelul de star, aveți nevoie de: … Da’ știți ceva? Nici măcar nu merită să vă bateți capul cu o listă. Mergeți direct in magazinul Diego cu ideea voastră, chiar inspirată din articolul meu de azi, și acolo primiți tot ajutorul de care veți avea nevoie, toate listele.

Ce vă sfătuiesc?

Sursa:www.diego-romania.ro
Sursa:www.diego-romania.ro

Să vă faceți un card de fidelitate! Fiind mândrul posesor al unui asemenea card, o să beneficiați de promoții suplimentare, promoții lunare cu reduceri chiar și de 50%, reduceri personalizate, servicii oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate. Și așa vă puneți la adăpost de potopul de “binecuvântări” din partea soțului atunci când ajungeți acasă cu vreo 10 produse în plus față de cele prevăzute pe listă. Produse ale căror utilitate domnul soț nu le întrevede exact, dar noi știm că o perdea nouă schimbă atmosfera în casă, mai ales dacă e însoțită de galerie și șină pentru perdea, asortate.

Căutați alte idei pentru proiecte DIY pe care le-ați putea face voi? Sau idei deosebite de amenajare? Atunci cu drag vă Invit pe pagina de Facebook Diego style.

Sursa:www.diego-romania.ro
Sursa:www.diego-romania.ro

Mie tare mi-a plăcut ideea lor de a îmbina culori care aparent sunt certate, așa cum e roz-portocaliu. Dar ia uite ce bine arată!

Totuși, o singură listă va dau pe ziua de azi, ca să vă fac poftă de amenajări în stil Diego. Pe lista asta se află serviciile complementare oferite de echipa Diego:

– consiliere profesională la o ceașcă de cafea

– tăiere gratuită la dimensiunile dorite

-tivire gratuită la perdele

– surfilare la preț promotional

– transport la domiciliu la preț avantajos

-parcare generoasa gratuită

–  posibilitatea de a plăti cu cardul

Astea fiind zise, vă aștept cu nerăbdare proiectele DIY si reacțiile celor din familie la realizările coaste DIY. Sotul meu a zis doar WOOWWWWW…..

 

Articol înscris pe Spring SuperBlog 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *