Scuzele noastre de toate zilele

De fiecare dată când nu ai rezultate, ai multe explicații. Explici de ce nu ai făcut ceea ce ți-ai propus, de ce nu ai reușit, explici cum alții sunt de vină pentru tot ce nu faci tu. Explici cum tu de fapt acționezi în funcție de ceilalți: „m-a enervat Gigi, deci m-am înfipt în ciocolata aia. M-a încurcat Anca, de aceea am întârziat. Dacă m-ar fi susținut și pe mine cineva (părinții, sotul, sotia, etc) aș fi avut o viață mult mai bună acum.”-și alte gânduri asemănătoare cu acestea.

Asta ce înseamnă? înseamnă că te-ai înțepenit, că dormi pe tine, că trăiești din perspectiva în care alții îți dictează Viața. Nu ai un cuvânt de spus despre Viața ta.

Și totuși…vrei rezultate. Vrei să fii altfel. Vrei vrei vrei 🙂 Atunci e cazul să te trezești! Hai, bună dimineața! Mai faci mult pe victima și azi? Sau ALEGI să treci la conducerea vieții tale? Perspectiva asta de generator al propriei Vieți îți deschide alte oportunități.

Îți împărtășesc din proprie experiență: în momentul în care am renunțat la scuze și explicații, și am schimbat perspectiva din care mă uit la Viața mea, a fost un BOOM! pe toate planurile: personal, profesional. Când mi-am sumat rolul de generatoare a Vieții mele, am făcut Pace.

Hai! tu ce mai aștepți?

A.N.

TBRI: intervenția bazată pe relații de încredere

În data de 10,17 și 18 iunie avem un super eveniment în Oradea, pe care mă bucur să îl sprijin în calitate de coach și organizator. TBRI este o metodă fantastică de sprijin a copiilor și a părinților. Iată câteva detalii:

TBRI te ajută să construiești relații sănătoase bazate pe încredere, cu ORICE copil, în mod particular cu copiii care au trecut prin traume precum cea de abandon, copiii cu diverse nevoi speciale, copiii din alte țări/culturi, copiii care vin din diferite contexte traumatizante: abuz, neglijare.

TBRI este o metodă de abordare care combină neuroștiința, atașamentul și procesarea senzorială. Curs dezvoltat de Institutul pentru Dezvoltare a Copilului Karyn Purvis, TEXAS, SUA.
TBRI oferă soluții practice pentru: părinți (adoptivi & biologici), bunici, profesori, îngrijitori, voluntari. Practic pentru ORICINE lucrează sau are în grijă copii!

Detalii legate de preț și înscrieri, aici : https://www.facebook.com/events/3037550986392912/3037550996392911/