Prin lume, spre tine

Ce ai spune despre tine? Dacă ar fi să alegi doar câteva dintre trăsăturile tale, care le-ai împărtăși cu mine?   Sunt o persoana optimista, ocupată, si îmi place foarte tare să călătoresc! 

Te invit să asociezi următoarele situații din viață cu locuri în care ți-ar plăcea să le trăiești(situațiile). Dacă deja ai trecut prin aceste situații îmi poți spune locul real în care S-au întâmplat sau unul ideal. E alegerea ta. Începem:

Cererea în căsătorie – Veneția, Piața San Marco 

Cel mai bine plătit job al tău- manager resurse umane pe un vas de croazieră

Dimineata perfectă- un mic-dejun copios servit pe o terasa, undeva in Delta Dunării. Într-un colț uitat de lume…

Adrenalină curgându-ți prin vene- hmmm, sala de nașteri: clipa în care soția mea i-a adus pe lume pe gemenii noștrii. Am asistat-o la naștere și am crezut că leșin de cel puțin 10 ori! 

Acesta este un fragment dintr-un exercițiu care îmi este extrem de drag și care are rezultate uimitoare. Îl folosesc de foarte multe ori în sesiunile de coaching, fie că este vorba despre life coaching sau business coaching. Prin aceste călătorii virtuale descopăr caracteristici ale persoanei din fața mea și de foarte multe ori, s-au născut călătorii cât se poate de reale în urma acestor exerciții.

Dragul meu cititor, azi îți lansez o provocare! Ți-am pregătit și ție o listă cu 3 “itemi” . Poți să o folosești inclusiv în momentele în care simți că vrei să ieși din rutină, în clipele în care vrei să te auto-depășești și în cele în care vrei să îți creezi amintiri prețioase. Așadar, să începem:

Barcelona, Spaniahttp://www.dreamstime.com/stock-images-park-guell-barcelona-spain-twilight-image35382684

Când vrei să fii uimit din toate punctele de vedere. Dacă simți că ai intrat într-o monotonie acută, dacă crezi că ai uitat cum se simte viața, Barcelona este soluția perfectă. Arhitectura lui Gaudi o să îți resusciteze creativitatea, piețele locale pline de culoare îți vor arăta ce înseamnă să te bucuri de mâncare, sangria îți va gâdila papilele gustative. Ai să te plimbi pe La Rambla, unul dintre cele mai animate si cunoscute bulevarde din lume si o să chiui de bucurie când ai să îți plimbi picioarele pe cele mai frumoase plaje.

image

Veneția, Italia

E momentul pentru o escapdă romantică. E timpul să vă acordați timp vouă, celor doi care formați acest cuplu minunat. Da, munciți de dimineața până seara. Da, faceți totul pentru familia voastră, pentru copiii voștri. Dar e necesar să vă și umpleți de energie, de iubire; ca să puteți da mai departe. Faceți o plimbare cu gondola, sărutați-vă luunngggggg în Piața San Marco, mâncați o porție generoasă de paste.

Circuit in România image

E timpul să îți Cunoști rădăcinile. Te simți pierdut? Confuz? Relațiile in familie sunt tensionate? Ia plecați la drum, prin țară, să vă regăsiți, să vă bucurați din nou de cine sunteți.

Poate părea dificil de organizat o excursie reușită dar nu vă las la greu. De asta aveți câteva sfaturi si în direcția asta: cei de la Vacanțe Speciale sunt cei mai potriviți cand vrem vacanțe altfel. Ei au oferte vacanta , inclusiv pentru vacante exotice, că și acestea au un rol minunat în a ne resuscita când avem nevoie.

destinații de vacanta sunt multe, va astept sa imi împărtășiți experiențele voastre!

Cu drag,

Andrea

Articol înscris pe Spring SuperBlog 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *