Nunti cu povesti – intalnirea-

1 iunie, 9 iunie, 6 iulie, 8 septembrie, 12 octombrie .    SAU / SI

Got to be perfect, Orice e posibil, Zambet de Maramu’ , No surprises for me, baby! , Bucurie florala. SAU /SI

Simona, Otilia, Alina, Adina, Simona. +

Eu, creative wedding planner +

Gradina Secreta =

O dupa-amiaza spre seara petrecuta in povesti despre /cu / si de nunti.

 

               Incep cu o marturisire: am avut emotii 🙂 Si asta pentru ca toate sunt minunate si m-am bucurat strasnic ca ne-am intalnit  sa sarbatorim sezonul nuntilor lor. Si nu orice fel de nunti, ci nunti cu povesti. Pentru ca fiecare dintre ele este fericita posesoare a unui concept unic, pe care nu-l povestesc acum. Va fi  Nunta si dezvaluirea 🙂

Pe ritmuri de jazz&blues Otilia (Orice e posibil) ne-a marturisit ca lucrul cel mai frumos pe care i l-ar putea spune domnisoara ei de onoare este ” Oti, esti minunata! arati impecabil: coafura, rochia, pantofii, totul! Si azi n-am sa fac nici o prostie, te ascult si facem numa’ cum spui tu!!” : nota explicativa: Domnisoara de onoare e sora mai mica 🙂

          Tot pe Oti am intrebat-o: “care e obiectul /lucrul care ti-ar placea sa-l ai neaparat la nunta? ” Raspuns: “daa, nu stiu… hmmm… mmm … cred ca daca-l am pe Mishu e suficient, nu-mi mai trebuie altceva.. ” Concluzia noastra: obiectul Mishu e indispensabil. Mishule, ai face bine sa fii prezent!

        Adina – no surprises for me, baby! – e decisa, hotarata, si pornita pe drumul deconspirarii a ORICE surpiza i-ar trece cuiva prin cap sa-i faca in ziua nuntii. E ca un Sherlock Holmes. Daca va spun! Avem si in contract o clauza dedicata surprizelor :)) Nu-i nimic daca le afla, va gasi ea o modalitate sa aduca mirarea si uimirea pe expresia fetei. Dar musai sa stie! Si eu am sa ma conformez: desi, sunt creative wedding planner: specialitatea mea sunt surprizele! Dar, de data asta, schimbam placa 🙂  Pentru Adina, un wedding planner e necesar: te scuteste de drumuri, ganduri, te ajuta cu tot ce ai nevoie! Inclusiv cu de-surprizarea! he-he 🙂

          Simona (Got to be perfect) a raspuns la o intrebare ingrijoratoare : ” ce faci daca ti se incurca tortul?Daca ti se aduce altul decat ai comandat?” Raspuns 1 : “Daca se incurca tortul?!?!?!?! Pfoaiiii, il iau si ma duc cu el direct la cofetar!!Asta nu e tortul meu!! “Raspuns 2: ” daca ma intrebai acum 6 luni, sigur afirmam cu tarie cele de adineauri. Azi, sunt ZEN : las lucrurile sa vina asa cum sunt, zambesc si ma bucur de moment! Sper doar ca, daca e sa se incurce, sa nu-mi aduca unul verde cu flori roz! Ca atunci chiar ma duc peste ei! ” 🙂  Pusa in situatia ipotetica in care ar trebui sa aleaga alta tara pentru nunta ei, repede-repejor perfectionista noastra ne-a dus taman peste ocean, pe plajele Floridei. Aici, la o aruncatura de bat!

 

             Simona (Bucurie Florala) ne-a impartasit , printre altele, un punct de vedere foarte interesant: “daca sotul meu are emotii inainte de dansul mirilor, il incurajez in felul urmator:  nu-i nici o problema, stai linistit! Sarim peste momentul asta! ” . Nota explicativa: bucuria florala nu se inscrie in randurile pasionatilor de dans. Pentru ea, muzica e de ascultat, nu de dansat. Si ar ridica osanale daca viitorul ei sot i-ar propune sa sara peste dansul mirilor. Dar va asigur, nu e cazul! Lui ii place sa danseze.Si nu va avea emotii 🙂 asa ca …  Nu stiu cum a nimerit Bucuria Florala toate intrebarile din sfera asta, (cred ca Universul vrea sa ii transmita ceva : sa mearga poate la lectii de dans?!?!?) dar iata ce a raspuns la : “care e cel mai rau lucru care ti se poate intampla la nunta?” “ppffuuuuu, cel mai rau si cel mai rau ar fi ca toata lumea sa fie toata noaptea pe ringul de dans si sa nu ma lase in pace, sa ma invite intr-una..asta ar fi..ppffuuu )

Pentru Zambet de Maramu’ aka Alina, destinatia perfecta pentru luna de miere este Bora-Bora si/sau India. Inca nu au ales-o, dar ea zice ca deocamdata cele 2 raman pe un wishlist cu speranta de indeplinire la un moment dat. Dar cine stie? Daca viitorul sot ii face ditamai surpriza?!?!?!   Alinush a spus clar si raspicat, cu zambet fermecator: ” Cel mai fain lucru care s-ar putea intampla la nunta ar fi sa-mi cante Directia 5!”

Si, surpriza! imediat, cu priviri scanteietoare, au aprobat-o inca 3 fete cucuiete. Si s-a gasit si solutia: unim cele 3 nunti si dintr-o data, costurile se impart la 3 si bucuria se inmulteste cu 3. Magnifique, asa-i?

 

          Miresele mirobolantele, au participat si la o tombola unde premiile au fost obiecte care spun si ele povesti: bijuterii din sticla realizate manual de artista Laura Ungur  (www.facebook.com/LauraUngur)  , rame foto si accesorii decorative oferite de Inramari Profesionale ( www.facebook.com/RameOradea) . Si un premiu de cursa lunga: prima dintre ele care are un bebelino, va alege un personaj din desene animate sau povesti , si acela il va avea pictat in camera copilului, pe perete 🙂

 

            Seara asta senina de mai a fost un fief de idei, emotii si impartasiri. Le multumesc celor de la Segafredo care ne-au pus la dispozitie o Gradina Secreta si le multumesc fetelor pentru ca vor wedding planner si nunti cu povesti!

 

Cu drag, Andrea, creative wedding planner-ul tau!  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *