Nume de cod: R144

It’s gonna be a bright, bright, sunshiny daaayyyyy… m-am trezit cu versurile acestea pe buze. Sa tot fie vreo 2 ore de cand am facut ochi. Știți cântecul? I can see clearly now the rain it’s gone… Aham, nu e cazul meu. Da, e Martie. Da, lumea e usor euforică: se împart zâmbete usor năuce, mărțișoare care mai de care, flori peste flori.

Si totuși, azi ploua cu găleata. Pardon, toarnă! e gri, e frig, sufla vântul. Toate planurile mi s-au dat peste cap. Asta sunt eu, meteo-sensibilă! Si, ironie, versurile astea pline cu Bright, Shine, etc etc nu-mi dau pace.

Bunn, din moment ce gratie primăverii capricioase si usor urâcioasa, as îndrăzni sa spun, este necesar sa ramân acasă azi, imi spun si eu, precum Ioana din GPS : Reconfigurarea traseului, reconfigurarea traseului!  Si pornesc intr-o directie in care n-am mai fost de multa vreme: cărarea prafului răsare. Adică, curățenie! recunosc, nu sunt fan, n-am fost niciodată si nici nu prea cred ca voi fi. Da, imi plac spatiile curate, dar timpul dedicat acestui demers prometeic l-as folosi mereu in alte direcții: o carte buna, o prăjitura gustoasa, o muzica lina, un joc.

La fel si acum: pornita pe cărarea prafului-răsare, dau de tableta. Daca dau de tableta, hotărăsc sa ma plimb putin cu amicul meu, google. Uneori, google imi citește gândurile. De exemplu, azi imi sopteste usor: știi ce ar fi tare? Sa ai un Rohnson Aquatech R144

Ce Doamne-iartă-ma o fi asta? Ia sa vad! Si rapid dau click pe Magazin online aspiratoare. imageSi de data asta, ma’ friend google e fenomenal. Dar si cei de la MarketOnline stau bine: auzi, 7 stele! Nedumerita, ca deja ma pierdusem intre sumedenia de produse, apare si butonul magic Oferte aspiratoare. Si ce-mi e dat sa vad???? Un aspirator care are tehnologie inovatoare de filtrare prin apa si este ideal pentru persoanele sensibile care sufera de alergii sau astm. Asta inseamna ca as putea face curățenie fara sa strănut intr-una? Deja devine interesant. Aflu si ca Rohnson Aquatech R144 are un recipient de colectare in care praful este colectat direct in apa. In plus, filtrul HEPA are capacitatea de retine 99.99% din particulele mai mari de 0.3 microni. Hmmm, asta inseamna ca la noi acasă, chiar am respira un aer curat!

Siiiii, iată ca are si functie de suflare, filtru  HEPA lavabil, un recipient robust de 15 litri, 5 perii de curatare (perie pentru aspirare umeda,  perie pentru aspirare uscata, perie in forma de T, perie rotunda,  dispozitiv colturi),  maner ergonomic pentru transport, spatiu practic de depozitare cablu.

Acum incep sa înțeleg care e faza cu melodia care ma bântuie de azi dimineața! Doar ca, in acest context in care, de acum inainte, ma voi răsfața la curățenie cu R144, am sa cant asa:

I can see clearly now the dust it’s goneeeee/ It’s gone be a bright bright R144 dayyyy…. Asta inseamna ca ma împrietenesc cu madam curățenie? Intr-adevăr, magazinul are 7’stele!

Andrea(doar cu praf de 7 stele)

P.S: mi-a facut mare plăcere sa scriu acest articol pentru Spring SuperBlog 2016! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.