Inspiratie din Oz ;)

 

Caut inspiratie pentru nunțile voastre în orice colțișor. Uneori e ffffff simplu, vin ideile asa, una după alta, ca într-o cascadă, altădată se lasă așteptate.

Însă filmul Marele și Puternicul OZ mi-a servit câteva idei superbe pe care abia astept să le pun în practică ! Iar nuntile din iunie si iulie vor oglindi aceste idei. Fiecare, in mod cu totul diferit si personalizat, fiindca nu-mi place sa repet conceptul 😉 Consider ca fiecare pereche de miri care apeleaza la serviciile de creative wedding planner merita ceva cu totul deosebit. Bineinteles, daca vor neaparat sa folosesc o idee de la alt eveniment, se poate. Dar si in acest caz ii aduc o modificare care sa se potriveasca in contextul nou.

Efectele 3D si lumea fantastică care mi s-a deschis și în care am stat cam 2 ore, sunt un adevărat izvor de idei…altfel! Le-am sortat: pe unele le-am pus la păstrare, pe altele in aplicare 🙂

În film se vehiculează un aspect cu care eu sunt de acord în totalitate: fiecare dintre noi, FIECARE (repet în mod intentionat), avem maretie si capacitate de a realiza lucruri minunate! Ne putem gândi la acest lucru ca la un diamant: ne naștem toți cu un suflet stralucitor si cu scânteie divină. De-a lungul timpului, îl acoperim cu tot felul de convingeri care ne limitează, sau comportamente care ne îndepărtează de diamantul nostru.

Însă, la un moment dat, ne redescoperim! Cum se întâmplă asta? Divinitatea ne scoate în cale oamenii potriviți, situațiile neașteptate.

Oricum, cu cât ne acoperim mai tare strălucirea, cu atât întrebări precum : cine sunt eu cu adevarat? viata trebuie sa insemne mai mult decat atat… Care e menirea mea? – ne dau tarcoale si nelinisti nocturne.

Ahhh, dar din rolul de creative wedding planner am dat in cel de life coach pe care-l practic cu la fel de mare plăcere ! Doar din bune intenții 😉

 

Concluzie: dacă mergeti undeva, oriunde, cu o idee și vă întâmpină cu ideea de Nu se poate, n-am mai facut asta! puneti-va cateva intrebari…. Cu siguranta, abordarea mea e alta: N-am mai facut, dar ia să vedem cum se poate face! 😉

 

Cu drag, din alte emisfere,

Andrea, creative wedding planner-ul tau!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *