Golden times

Cu toții avem o galerie a momentelor. Clipe de aur, clipe de bronz, clipe de tinichea. Pe unele ne străduim să le uităm, cu altele ne îmbătăm zilnic. Dar, orice straie ar purta, acestea sunt toate expuse pe simezele inimii noastre. Fiecare dintre noi este un curator. Pe măsură ce viața ne curge prin vene, avem grijă ca prin vitrina galeriei, simezele să strălucească.

Eu, sunt privilegiată: am in custodie mai multe inimi-simeze. Poate părea ciudat, dar meseria mea asta presupune: să am grijă ca momentele care ajung în galeria clienților mei să fie de aur, de cleștar, cu mărgăritare pe gene. Sunt organizator si coordonator de evenimente; event Planner cum ar zice englezul. Adică curator de inimi-simeze: principala mea responsabilitate e ca oricine apelează la aceste servicii să plece, la final, cu o colecție prețioasă de momente. Cu grijă, șlefuiesc fiecare detaliu si uite-așa, cu măiestrie și drag, se naște un eveniment.

image
Sursa:www.goldentuliptimes.com

Chiar dacă am meșteșugit deja la sute de evenimente, fluturi în stomac am de fiecare dată. Pentru că deși am mai făcut asta, trăiesc acuta senzație de nou, de teritoriu pe care n-a fost picior de om, senzația că așa ceva n-a mai fost și nu va mai fi. Așa că, și pentru azi am emoții. Dis de dimineață am ajuns la hotel Golden Tulip Times. În ultimele două săptămâni am tot pătruns în împărăția Golden Tulip Time, si trebuie să recunosc că pe înserat, zidurile chiar par scăldate de un șuvoi perfect auriu. E drept, basmul meu de azi are puternice aspecte urbane precum geamurile mari de sticlă, dar asta face totul mult mai interesant. 

Pe baza programului, pornesc în ultimele verificări.Asta înseamnă ca înainte să definitez poziția finală pe care amintirea o va avea pe simeze fac 2-3 pași în spate și îmi ofer o privire de ansamblu: ar trebui puțin mai în stânga? Sau mai în dreapta? Așadar, cu check-list-ul pe foaia mea de hârtie parfumată, încep:

9-9:30 Primirea participanților

Ecusoane, bannere, recepția evenimentului, mape, pixuri, toate sunt exact unde trebuie.

9:30-11 Atelier I: România la purtător: semne și simboluri

Sala de conferința e pregătită. Aparatura tehnică funcționează: se fac ultimele teste. Cele două prezentări PPT sunt încărcate pe laptop.

11-11:30 Coffe break

Pauza de cafea o facem la înălțime, mai precis la etajul 10, în Skyline Club. Aici  avem din belșug lumină naturală, ceea ce va aduce o stare de bine participanților. Această facilitate oferită de Golden Tulip Times a cântărit mult atunci când am ales locația evenimentului. Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi o cafea bună, un ceai aromat sau un sandwich cald si gustos, cu o panoramă superbă la îndemână? Personalul Skyline Club a respectat toate detaliile stabilite.

image
Sursa: www.goldentuliptimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

11:30- 13 Atelier II: Belgia-România: schimb de experiență

13-14:30 Pauza de prânz

Prânzul, ca și cina de altfel, vor fi servite în restaurantul Good Old Times. Sunt entuziasmată pentru că ne-au pregătit un meniu atent selcționat într-un decor minimalist, dar plin de rafinament.

image
Sursa: www.goldentuliptimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14:30-16 Dezbateri pe atelierele I si II

imagePentru dezbateri sala mare de conferințe este rearanjată cu scopul de a facilita comunicarea între participanți.

 

 

 

 

 

16-16:30 Coffe break

16:30-18 Concluzii

18:30 Tur de oraș

Experiența va fi completă cu acest tur de oraș, pe care l-am rezervat la recepția hotelului și participanții se vor delecta la Muzeul Satului, Palatul Parlamentului, Centrul Istoric al Bucureștiului si Arena Națională.

20:30 Cina

22:00 Party !!!

La sectorul party, care va fi cel mai vesel, am avut mult de muncă, dar împreună cu echipa Golden Tulip Times, am găsit cele mai bune variante. Sonorizarea profesională, programul artistic și decorurile tematice sunt doar câteva dintre facilitățile care m-au convins că nu are sens să caut o altă locație pentru petrecere și ca restaurantul Good Old Times e alegerea potrivită.

Participanții la conferința “Diferiți dar împreună: România-Belgia”, vor avea parte de o sumedenie de surprize plăcute: vor beneficia de tot confortul (aer condiționat, hamal, cafenea, transfer aeroport, medic de gardă) cu care sunt deja obișnuiți, dar cu o tușă finală, unică, care se va regăsi în meniul tradițional românesc și petrecerea cu inspirație din bogăția folclorului nostru autentic.

Totul este pregătit, să începem!

 

Articol scris cu penița gold pentru Spring SuperBlog 2016!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *