De când vrei să slăbești? 5 din 7

Azi, 5 din 7 Motive pentru care să faci parte din programul de slăbit NED& energia pe ți-o asigură comunitatea NED.
NED este prin execelență o comunitate bazată pe respect, motivare și încurajare.
Cu siguranță ai auzit expresia “unde-s doi puterea creste!” Mare vorbă! Făcând parte din programul NED vei constata cât de fain e să Primești încurajări exact atunci cand ai cea mai mare nevoie.
De asta funcționează coachingul atat de bine: fiindcă oferă sprijinul necesar exact când e cea mai mare nevoie de el: atunci când vrei să speli putina. Când esti pe punctul de a renunța.
În NED ai parte și de coaching individual dar și de coaching de grup. Era culmea, fiind Coach, să “uit” exact acest atuu al coachingului și să nu-l fac parte din programul NED.
Altfel îți savurezi reușitele, altfel recuperezi căderile, atunci când le împarți cu oameni care au acelasi obiectiv ca și tine.
Efect? Ajungi la silueta dorită mult mai repede decât dacă te apuci singur/ă de treabă. Și e mai distractiv!
NED e un program care se desfășoară pe o perioadă de 5-10 luni, și are 3 arii mari: relația cu mâncarea, 5 obiceiuri sănătoase, sprijin 100%, pași care îți vor aduce accesul la silueta mult dorită.
Totul, la un abonament de DOAR 165,00 ron/lună ! Înscrieri la 0742665019 (sms) sau email: andrea.neag@gmail.com

Ce este NED?

În NED, participanții sunt sprijiniți sa ajungă la silueta dorita, antrenând si mintea, si trupul si sufletul.
Trupul, prin însușirea de 5 obiceiuri sanatoase simplu de aplicat si prin coachingul de grup facut sub forma antrenamentelor de sport în aer liber, bi-saptamnal;
mintea, prin antrenamentul pe inteligenta emotionala( de multe ori mâncam in plus pentru ca nu ne stim gestiona emoțiile puternice) in sesiunile individuale de coaching, si
sufletul, prin însoțirea ta către descoperirea plinătății sufletești pe care o ai deja dar pe care, din diverse motive, nu ai trăit-o pana acum.

Te astept cu drag,

Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *