Final stiletto

oohhhh, de cand asteptam asta!! E balul deseara! Abia astept sa dansez, sa stralucesc in lumina lunii! Cine stie, poate chiar am sa-i arunc o ocheada printului in seara asta! Pana acum, prea am fost timida! Daca dansam din nou, o sa-mi apropii fruntea de buzele lui… Dar ce o fi si cu fuga asta la miezul noptii? Nu pot nicicum sa-mi induplec zana sa-mi ingaduie sa raman pana la finalul balului. Asta tare ma deranjeaza… Ia sa imi incerc norocul pentru deseara:

– Frumoasa mea protectoare, cum se face ca eu trebuie sa alerg ca bezmetica la 12 noaptea? tocmai cand printul coboara discobolul si rochia mea straluceste magnific?  Data trecuta mi-ai transformat trasura in bostan si am facut praf pantofii pana acasa! Zau asa…

– Cenusareaso, ne-am inteles pe ora 12, ora 12 sa fie! Si asa cam fortezi nota cu balul asta. Nu le vezi pe surorile tale cat de chitite sunt sa devina printese? Iti dai seama in ce te bagi? Ma dau peste cap sa iti fac rost de rochiile astea Houte Couture de la Verde-Imparat, din ultima lui defilare in poienita. Asa ca fa bine si multumeste-te cu atat! Cat despre pantofi: deseara aranjez ca la miezul noptii sa ti se transforme pantofii in bostani daca depasesti ora stabilita. Trebuie sa pricepi: printul te va dori mai tare daca faci pe inabordabila. Aaa, si nu cumva sa il lasi sa te sarute, m-ai inteles?!?! O sa aveti vreme si de asta.

Ce noroc pe mine cu zana asta care ma ajuta de fiecare data… Inca nu mi-e clar exact cine este si de ce a prins drag de mine: banuiesc ca mai sunt fete care matura, spala, calca, sterg, de dimineata pana seara. Doar n-oi fi eu singura care are o mama vitrega sonata si doua surori invidioase! In fine…pana lamuresc misterul cu zana trebuie sa iau masuri legate de pantofi. Oricum o fi, eu in seara asta stau mai mult la bal! Dar ce ma fac cu bostanii? Trasura, bostan. Pantofii, bostan… Inabordabila inteleg. Dar si gradinareasa?!?!  Hmmm! Ia stai ca nu degeaba imi spunea mie tata ca sunt fasneata! Stiu cine ma poate ajuta:

-Carmineeeeeeeee!!!! Carmineeeeee!!! Carmineeeee!

-Daaaa, sunt mester, nu sunt surd, sa stii.

-Carmine, fii te rog bun, si priceput, si mirobolant, si fa-mi pe deseara o pereche de conduri cum n-a mai vazut imparatia!! Hai ca ma duc la bal si zana iar ma pune sa vin la miezul nooptii acasa. Auzi, imi transforma pantofii in bostan! Dar tu, talentatule, minunatule, croieste-mi o pereche unicat, pune pe talpa si un C stilizat, de la Cenusareasa, si asa am pantofi de rezerva! si daca accepti, dau de stire in toata imparatia de maiestria ta, tuturor le spun sa intre in atelierul tau de aici  Magazin pantofi Carmine Shoes!

-Fac! insa doar cu o conditie: sa iti croiesc pantofii si cand te investesc astia regina! Ca stiu eu ca esti lesinata dupa print, si nu te lasi pana nu innebuniti palatul cu nunta voastra de clestar!

-Ehh, Carmine, Carmine…Am stiut eu ca esti un mestesugar nemaipomenit!!

…….   Peste 6 ore  …..

Ce bine e la Bal! Ia uite ca nici de data asta nu ma recunosc cotoroantele de surori si nici ofuscata de mamuca. Astea au ochi doar pentru print. Pfuuuu, apropo, ia uite-l ca se apropie de mine. Deci, cum era? Inabordabila, inabordabila, o ocheada discreta, iar inabordabila, dans, fruntea langa buzele lui, inabordabila, inabordabila, iar o ocheada.

Aulaeuuu, bufnita vesteste miezul noptii! Coboara discobolul! Repede, sa gasesc o odaie mica. L-am lasat pe print bezmetic. Iar se apuca si fuge asta dupa mine. Hai zana, sa te vad. Ahhhaaaaa, uite-o ca isi tine promisiunea: zece minute dupa doispe si bostanii is la mine in picioare. Dar nu-i nimic, Carmine a fost de nadejde. Dau jos bostanii, iau pantofii Carmine Shoes. De unde Dumnezeu si-o fi luat numele asta, Shoes? N-o sa-l inteleaga nimeni din imparatia asta. Poata aia din vecini, ca sunt mai dezghetati. Bunnnnn…pot sa merg inapoi in bratele printului!

– M-ai cautat?

-Bineinteles!! Alerg pe aici ca bezmeticul de un sfert de ora! Am pus si smoala pe scari, sa nu-mi mai faci figura ca in ultimele doua dati. Ia vino sa dansam sub discobol.

Si m-a dansat vita asta regala, pana n-am mai putut. Pantofi piele naturala, asa mi-a spus Carmine cand mi i-a indesat in saculet. Astia n-o sa te jeneze si daca valsezi toata noaptea! Doamne, il iubesc pe mesterul asta! Da chiar n-am avut nici o jena: l-am si sarutat pe print! Si momentul a ramas in memoria tuturor din sala de bal!! He-he!! De-acum, ne pregatim de nuntaaaaaaa!! Clar, stiu ce o sa port: pantofi stiletto Red Queen ! Carmine va fi in delir!!! Si, ca sa-i multumesc pentru seara asta fantastica, ii confectionez un steag si il arborez la intrarea in palat! Ia uite asa:

0ca9f5f0b7f6f0ed037f7835b949d677-768x284

 

 

 

La rochie, tot pe zana o las sa aleaga, ca prea are gusturi bune. In plus, cine imi mai face mie rost de rochie din cea mai noua defilare a elfilor?!?!?! Clar, numai ea poate!

Ehhh, dar hai sa traim fericiti pana la adanci batraneti!! Va pupa o Cenusareasa fericita!! Si incaltata cu stil!

 

Poveste parte din Spring SuperBlog 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *