Scrisori de dragoste :Scrisori de dragoste: Honore de Balzac – Evelina Hanska

Rubrica “scrisori de dragoste” continua cu frumoase si tulburatoare sentimente:

 

Ingerul meu iubit,

Sunt aproape nebun dupa tine, atat de nebun pe cat poate fi un indragostit: nu pot scrie impreuna nici doua idei care sa nu te contina pe tine intre ele. Nu ma mai pot gandi la nimic altceva inafara de tine. In ciuda vointei mele imaginatia imi zboara mereu la tine. Te mangai, te sarut, iti soptesc, o mie de idei amoroase despre tine ma coplesesc in fiecare clipa.

Cat despre inima mea, acolo vei fi mereu – numai tu. Te simt acolo intr-un mod delicios. Dar Doamne, ce se va alege de mine daca tu imi intuneci ratiunea. Am o manie dupa tine care, in aceasta dimineata, ma sperie. Ma trezesc in fiecare dimineata spunandu-mi «Haide, merg la ea» Apoi reusesc sa ma opresc o clipa miscat de simtul obligatiilor. E un conflict infricosator. Asta nu e viata. N-am mai fost niciodata asa. Ai devorat toata ratiunea ma. Ma simt aiurit si fericit de cum incep sa ma gandesc la tine.

Ma invartesc nebuneste intr-un vis delicios in care intr-o clipa traiesc o suta de ani. Ce situatie oribila! Coplesit de dragoste, simtind dragostea in fiecare por, traind doar pentru dragoste, simtindu-ma consumat de emotii si prins intr-o mie de paienjenisuri. O, iubita mea Eva, tu n-ai stiut. Am luat portretul tau. El sta acum in fata mea si ii vorbesc ca si cum ai fii langa mine. Te vad la fel ca si ieri, frumoasa, nespus de frumoasa. Ieri de-a lungul intregii zile mi-am zis “ea e a mea!” Ingerii nu sunt atat de fericiti in paradis cum am fost eu ieri.

 

P.S : rubica asta va poate servi drept sursa de inspiratie oricand simtiti ca nu stiti cum sa va exprimati sentimentele pentru cel de langa voi.

Cuvintele pot fi balsam sau otrava. Noi Alegem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *