Sunetul de vineri -Colors of Maria- ;)

Iar e vineri, sau, cum aud tot mai des: ce bine ca e vineri! Personal, sustin sa ne bucuram de fiecare zi, indiferent ce nume poarta: Luni, Miercuri, Sambata.

Pentru vinerea de azi, va propun Roots Revival Romania   http://www.youtube.com/watch?v=9l5oBPT2WBw

E unul din cantecele pe care le-am ascultat live, vinerea trecuta, si intreg conceptul Roots Revival Romania mi-a mangaiat inima.

Cu drag, dintr-o inima mangaiata,

Andrea!

P.S: asculta-l cu ochii inchisi.

Sunetul de vineri :)

E vineriiiiii !!!!!  Asta, pentru multi inseamna evadare 😉  Si tot ca forma de evadare va propun urmatoarea melodie, care merge de minune pentru dansul mirilor. n-am auzit-o pana acum niciodata intr-un asemenea moment dar e absolut mi-nu-na-ta!!!

Chiar asa… Cand esti acolo, pe ring cu persoana mult iubita, n-ai senzatia de rai adus in bratele tale? Ba da, credeti-ma pe cuvant 😉

Enjoy!  http://www.youtube.com/watch?v=v81cJiuS2oI

Sunetul de vineri ;)

                  Ehh, si cum ii sta bine unei frumoase zi de vineri, e decorata cu o super melodie: Stefan Stan My love     . Marturisesc: nu e descoperirea mea, ci a miresei mele mirobolante din 6 iulie!  Alinusha se afla in pline cautari de melodie pentru dansul lor (dupa ce mi-a refuzat vreo 15 variante, dupa cum e normal), si deodata ma suna mega-entuziasmata: Andreeeaaaaaaaaa, am gasit-o!! 

                  Pe cuvant!Credeam ca e vorba de o comoara ce le-ar fi asigurat traiul pe 150 de ani! Dar era vorba de melodia care ii reprezinta cel mai bine, care ne-a conturat tema si mai frumos si care a asigurat un moment de neuitat! 

                  Sa o ascultati, sa dansati, si, de ce nu, sa o adoptati si voi pentru dansul mirilor! 

Cu drag, din alte emisfere, 

Andrea! 

Sunetul de vineri : muzichii alese

http://www.youtube.com/watch?v=SjKrpxjp7ao Alicia Keys

 

Azi, avem la „Sunetul de vineri” o super interpretare a piesei „If I ain/t got you”(alicia keys).

Asa versuri minunate se potrivesc de minune serii in care dansezi alaturi de perechea ta si stii ca nu ai nevoie de diamante, faima sau putere ca sa gasesti fericirea. Doar dansezi cu ea… 😉