The shabby chic story: Simona&Adrian

SA-Ess-11 De la prima noastra intalnire, am simtit ca am in fata mea 2 viitori miri perfectionisti, adorabili si care stiu ce vor .  Primul indiciu: un DITAMAI portofoliul cu TOT ce isi doresc la nunta: culori, aranjamente florale, marturii, elemente de decor, idei traznite . Al doilea indiciu: pe cat era Simona de implicata, pe atat si Adrian. Sa exemplific printr-o mostra de dialog:

“Simona: Ma gandesc la culorile din aranjamentele florale: roz pal, crem, alb, verde deschis. Hmm, sa punem si mov?

Adrian: Mov?!?!?! Nnuuuuuuu, movul nu ne reprezinta! Mai bine fara mov. ”

Avand un punct de plecare atat de bine conturat (portofoliul cu zeci de pagini ) mi-a fost foarte usor sa le creez tema care sa li se potriveasca ca o manusa: the shabby chic story 🙂

Si apoi, bring it on, baby! Alaturi am parcurs drumul spre nunta mirobolanta timp de 5 luni si va spun, din toata inima: a fost mi-nu-nat!  Pachetul ales de ei a fost Dolce Vita. Am avut din plin  discutii pe facebook, programari la floristi, gandiri si raz-gandiri pentru cake-bar, carduri, marturii, decor, accesorii masini.

Si cum sade bine la o nunta marca ” Nunti cu povesti, stil si fara stres” totul a fost personalizat, reflectand preferintele mirilor si tema aleasa.

Sa va povestesc:  1 iunie 2013  a inceput devreme si prima mea tinta a fost accesorizarea masinilor mirilor cu buze, diadema, joben, papion. poză (1)   Cu pasi voiosi de creative wedding planner am pornit apoi catre sala Restaurant Emerald , pentru amenajarea corner-story-ului si, cocotata in varful scarii aveam un singur gand: “Doamne, numai sa nu ploua! ” poză (2) Ploaia a fost amabila si ne-a servit doar cativa stropi, ceea ce a facut ca inima mea sa revina la normal si corner-story-ul sa ramana adorabil, asa cum se poate observa. A meritat tot efortul cocotarii si al echilibristicii 🙂 Simona si Adrian | Fotografii de nunta

Sa va spun un “secret” : Simona, adica MIREASA, avea o dorinta arzatoare: sa vina cu mine in dimineata nuntii sa ma ajute la aranjarea coltului foto. Deja o vedeam, pe jumatate machiata & coafata cum imi intindea ea acele si tull-ull . Bineinteles ca nu am lasat-o! Exact asta i-ar fi trebuit in dimineata nuntii: sa stea atarnata cu mine pe scara. 

Trecand de la exterior spre interior, asa sa stiti ca florile ( furnizate de Florius Art) au fost pe nuante deschise de alb, crem si roz-pal, bujorii fiind vedete. Marturiile : accesorii foto haioase , lucrate cu maiestrie chiar de mirii mei dragi , care au inveselit invitatii.  poză    Alaturi de marturii, le-am pregatit si o gazeta a nuntii , gazeta din care invitatii au aflat lucruri mmuuullttteee despre cei doi: cererea in casatorie de la 2864m altitudin

image (1)excursii, amintiri, placeri culinare etc  . Aproximasem un anumit timp pentru aranjarea pe mese a marturiilor si gazetelor, dar l-am depasit cu totul, desi aveam ajutor strasnic langa mine. De aici a rezultat o alta actiune: gonitul pe sosele pana la biserica ca sa ajung inaintea lor, sa instalez covorul rosu . Am ajuns in timp, ei au venit de la cununia civila cu zambetul pe buze si ocrotiti de cele doua frumoase perechi de nasi. Simona si Adrian | Fotografii de nunta  Dupa slujba, sub petalele si urarile invitatilor, Simona si Adrian radiaza de fericire.

 

 

Pornesc vioi spre sala, unde noi finisam ultimele detalii : cake-bar-ul se umple de bunataturi pregatite cu migala de cei de la La Foule, poză (3) paharele cu sampanie fumega poză (4)cu ajutorul ghetii carbonice , dansatorii chiuie, eu mut cu 3 cm mai la stanga stativul cu textul (text pictat de artista Laura Ungur) . Ba nu! mai la dreapta!

Poate ca va intrebati ce este in colivia aceea. Raspuns: Coloana Infinitului.

Au deschis seara cu dansul lor pe melodia celor de la Directia 5- Primul Vals : sa va mai spun un “secret”: Simona e fan-fan-fan-fan Directia 5 . Apoi, lumea a dansat si s-a distrat , de asta avand grija Picky cu trupa lui. Da’ ce s-a distrat lumea, da’ce s-au mai distrat mirii !

Si ca sa fie treaba treaba, Simi si Adi au pregatit un moment surpriza: s-au imbracat in port national si au tras un dans de ne-am minunat cu totii!

Noaptea a trecut pe nerasuflate, lumea numai n-ar mai fi plecat, eu eram extra-mega bucuroasa ca totul e frumos, natural si shabby chic 🙂

Simona si Adrian | Fotografii de nunta

      Simona si Adrian | Fotografii de nunta

Simona si Adrian | Fotografii de nunta

         Cei de la foto ( Adrian Lazau Photography ) si video ( Impress Media – Serban Cartis n) au fost argint viu: prezenti peste tot, zambareti si foarte pe faza . Adica fix cum ai nevoie la un asemenea eveniment.

        A fost o reala placere sa fiu langa asa o pereche frumoasa si acum, la final, imi scot palaria, ma inclin.

      In rest, asa cum zice poza : Trust me…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *