De când vrei să slăbești? 4 din 7

Azi, 4 din 7 motive pentru care să faci parte din programul de slăbit NED & importanța Timpului în programul NED.
Așa cum vedeți la sfârșitul fiecărei postări dedicate NED-ului, specific că este un program care ține între 5 și 10 luni.
Mai știi când spuneam că acest program nu e o dietă, nu e pastilă-minune de slăbit (să știi că nu există, renunță la căutări!)?
NED este modul sigur prin care îți resuscitezi cu totul stilul de viață. Și asta nu se face în 4 săptămâni. Oricine îți promite marea cu sarea într-o clipită nu e foarte bun la estimări. Sau îți vrea doar banii.
Da, din prima lună ai acces la tot programul, la toate informațiile. Depinde de tine în cât timp le asimilezi și le implementezi.
De asta programul NED este diferit, asta îl face special: îți acordă tot timpul de care ai nevoie.
În plus, mai tine cont de un lucru, te rog: percepția corporală se schimbă în 6 luni!!! Am pus trei semne de exclamare ca să înțelegem că și creierul are un anumit ritm de funcționare și cu cât îl cunoaștem mai bine, cu atat mai repede obtinem rezultatele așteptate.De asta ai parte în NED.
Efect? Ajungi la silueta dorită fără efectul Yo-Yo și cu o multime de cunoștințe suplimentare despre corpul tău, despre mintea ta.
NED e un program care se desfășoară pe o perioadă de 5-10 luni, și are 3 arii mari: relația cu mâncarea, 5 obiceiuri sănătoase, sprijin 100%, pași care îți vor aduce accesul la silueta mult dorită.
Totul, la un abonament de DOAR 165,00 ron/lună !
Înscrieri la 0742665019 (sms) sau email: andrea.neag@gmail.com

Ce este NED?

În NED, participanții sunt sprijiniți sa ajungă la silueta dorita, antrenând si mintea, si trupul si sufletul.
Trupul, prin însușirea de 5 obiceiuri sanatoase simplu de aplicat si prin coachingul de grup facut sub forma antrenamentelor de sport în aer liber, bi-saptamnal;
mintea, prin antrenamentul pe inteligenta emotionala( de multe ori mâncam in plus pentru ca nu ne stim gestiona emoțiile puternice) in sesiunile individuale de coaching, si
sufletul, prin însoțirea ta către descoperirea plinătății sufletești pe care o ai deja dar pe care, din diverse motive, nu ai trăit-o pana acum.

Te astept cu drag,

Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *