De când vrei să slăbești? 3 din 7

  3 din 7 motive pentru care să faci parte din NED & cele mai simple obiceiuri NED, cu cele mai mari efecte asupra siluetei tale:
Cele 5 obiceiuri sănătoase! Sigur, auzim cu toții despre cât de important e câtă apă bem, cum combinăm alimentele, dacă facem mișcare. Dar le punem în practică prost, sau nu le punem deloc.
Dacă ai tot încercat să îți faci ordine în stilul de viață dar încercarea nu ți-a ieșit, în programul NED găsești soluția. Și nu e o soluție pe termen scurt, ci e o soluție care te ajută să îți schimbi cu adevarat stilul de viață într-o manieră simplă!

Healthy Lifestyle Background

În practica mea de coaching am văzut cât e de important ca în locul obiceiurile proaste să “plantăm” obiceiuri bune; dacă nu, cele proaste cresc la loc, precum buruienile.
Și am mai văzut ca doar schimbările pe termen lung au adus satisfacțiile dorite.
E greu? Da. Întotdeauna munca cu propria persoană este cea mai grea. Dar, Făcând parte din NED, intri într-o rețea de sprijin nemaipomenită, implementezi sistemul celor 5 obiceiuri sănătoase în viața ta zilnică și renunți la obiceiurile nefaste.
Efect? Ajungi la silueta dorită, cu un tonus fizic și psihic la cote maxime. În plus, ai și tu senzația că in sfârșit ți-ai dus treaba până la capăt!
NED e un program care se desfășoară pe o perioadă de 5-10 luni, și are 3 arii mari: relația cu mâncarea, 5 obiceiuri sănătoase, sprijin 100%, pași care îți vor aduce accesul la silueta mult dorită.
Totul, cu un abonament de DOAR 165,00 ron/lună !
Înscrieri la 0742665019 (sms) sau email: andrea.neag@gmail.com

Ce este NED? 

În NED, participanții sunt sprijiniți sa ajungă la silueta dorita, antrenând si mintea, si trupul si sufletul.
Trupul, prin însușirea de 5 obiceiuri sanatoase simplu de aplicat si prin coachingul de grup facut sub forma antrenamentelor de sport în aer liber, bi-saptamnale;
mintea, prin antrenamentul pe inteligenta emotionala( de multe ori mâncam in plus pentru ca nu ne stim gestiona emoțiile puternice) in sesiunile individuale de coaching, si
sufletul, prin însoțirea ta către descoperirea plinătății sufletești pe care o ai deja dar pe care, din diverse motive, nu ai trăit-o pana acum.

Te astept cu drag,

Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *