De la el, către ea

Ia uite-o cum se agită…ce mai apasă pe tastele astea, parcă acum i se termină cuvintele și vrea să scrie cât mai repede, ca nu cumva să rămână în pană. Hmmmm, doar de Black Friday am mai văzut-o așa înflăcărată, când se năpustise în 3 librării on-line și se încrunta la mine că dau rateuri, că nu încarc suficient de repede paginile. De parcă nu tot acolo găsea cărțile alea. Și până la urmă ce tot își ia cărți când mă are pe mine?!?! Eu o pot ajuta să găsească orice material are nevoie. Dar e încăpățânată și se bucură ca un copil când are o carte în brațe. O rasfoiește, o miroase… Pe mine abia mă șterge de praf și chiar și atunci bombăne:”ce mă disperă tastele astea, mereu se adună mizerie între ele!”

Ia să văd la ce lucrează azi! Aha, e prezentarea pentru seminarul de mâine. Cred că de 3 zile tot pe asta buchisește: o fi important momentul, ce să zic. Deja mă ține de 6 ore pornit și încep să obosesc. Nu știu de ce are aceleași pretenții de la mine ca atunci când ne-am cunoscut, au trecut 5 ani de la momentul în care mă privea zâmbitoare, spunând: “ești cel mai frumos! Vaaaiiii, ce lucruri frumoase vom face împreuna!” Iar eu alergam să închid toate ferestrele pe care le deschidea ea cu repeziciune.

Să-i dau un semn că sunt la limită, poate înțelege și îmi oferă o pauză.

“Nu se poate așa ceva…Ce te apucă să te blochezi tocmai acum??”

Păi da, tocmai acum?! Mereu e nemulțumită fata asta. Lucrează de dimineața cu mine, și ea zice “tocmai acum” de parcă ar fi trecut doar 20 de minute, nu ore în șir. Cedez și eu nervos, asta e! De când mă strădui să o fac să înțeleagă ca ar fi cazul să trecem la o nouă etapă în relația noastră: utilizarea unui SSD HyperX. Cu cât fac eu pe strategii, cu atat nu pricepe ea nimic ci doar se enervează, lovește tastele și îmi aruncă replici precum : ” cât te-ai schimbat de-a lungul timpului! Nu mai suport! Abia pot să îmi finalizez un document cu tine! ”

SSD HyperX nu vrea, save file abia folosește, dar de la mine are pretenții cu carul! Cică ea nu mai suportă, dar nici eu: restart!

” Doamne Dumnezeule, ce e asta? Nu pot sa cred, Restart!? Te restartezi singur?!! Si prezentarea mea????? Oi fi dat Save File?!? Doamne, sper că da…”

Pfuuu, e puțin mai bine. Dar nu o pot lăsa să mai deschidă powerpoint-ul! Nu mă mai țin balamalele. Da’ de se învață minte și intră în magazin online să caute oferte SSD. Din partea mea, ar fi bun oricare, Numa să ia unul că deja eu nu îi mai fac fața la câte proiecte peste răsproiecte are. Sincer, l-aș prefera pe Kingston, foarte bine mă înțeleg și cu stick-ul lui. Mai ales, că la cât de hâtră e, sigur o să facă ochii mari la promotii SSD Kingston. Da’ ia să văd, că turuie de 20 de minute, ce zice?

“Dau cu tine pe geam! păi așa ne-am înțeles? Să mă încurci de tot?!?? Nici macar PPT-ul nu îl pot deschide! Numa pe google pot să intru, ce să fac eu acum pe internet??? trebuie să termin prezentarea!!! Oofffffff, da’ nu iau eu un SSD, și să mai văd ce figuri faci atunci!”

A zis că ia SSD?? Doamne-ajută! Eforturile mele nu sunt în zadar! Sper să ia de la băieții ăștia, că tare îmi plac, până și siglele sunt profi. Ia uite:

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și cel de la HyperX mă face să mă gândesc că voi avea viteză de SF. image

 

Pfuu, totuși văd că a înțeles până la urmă! Caută disperată oferte de SSD-URI. Deja mă văd funcționând la capacitate maximă, datele le va transfera rapid pe SSD, timpul meu de reacție se va îmbunătăți considerabil. Unde mai pui ca le-am văzut cât de robuste sunt unitățile astea. Deci chiar dacă o apucă vreo criză de isterie și dă cu SSD-il după mine, lipsa componentelor mobile va face ca totul să fie o joacă.

Nu aș vrea să mai aibă cineva de suferit, destul îndur eu de la doamna mea. Care, are degetele fine și privirea galeșă, dar atunci când nu îi ies ei socotelile, e dezastrul de pe lume. Niciodata n-am înțeles ce atâta fâs pentru un proiect, oricare ar fi el.

” ei, ei ei! Mâine îmi vine comanda cu SSD! Asta înseamnă că voi spune adio problemelor cu tine, dragă domn PC! Mi-ai mâncat nervii, să știi!”

Ahamm, nu știu care cui nervi a mâncat. Știu doar că de mâine relația noastră intră într-o nouă eră. Deși ești ofticată, mie îmi placi, să știi! Iar domnul Kingston va aduce o adiere de fiabilitate și rapiditate între noi! Să fie într-un ceas bun!

 

Articol scris cu gânduri la SSD, pentru Spring SuperBlog2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *