Casa vs Cămin

 

E ca un facut: cum învârt cheia in usa si Pășesc înăuntru, dispoziția mi se schimba. Cam ca si Alice cand aluneca in Țara Minunilor. Sau precum Harry Potter cand ia trenul către Hogwarts.

Daca sunt nervoasa si privirea imi aluneca pe tapet, simt cum agitația mea se pierde in modelul floral. Ma descalț usor si, preț de 2 minute pur si simplu ma relaxez. Intru in home-mood. Daca am ratat un contract, daca am primit o veste proasta, daca am de rezolvat o urgentă, ma plimb un strop. In 3 ocazii umblu fericita Desculță: pe nisipul de pe malul marii, pe iarba de la munte si pe parchet, la mine acasă. Dupa secvența asta terapeutica, pot face orice. Doar ca la mine acasă, nu trebuie sa fac nimic din ce nu imi place sau din ce nu vreau. Am avut grija ca pana si covoarele sa imi amintească asta! cum se poate asta? Destul de simplu: le-am ales doar pe cele catifelate, puternic texturate, care sa imi transmita la fiecare pas ca acasă e spațiul in care imi pot trai libertatea la modul suprem. Ideal este sa o trăiesc peste tot, practic nu imi iese tot timpul. Dar cel putin am un loc in care, fara ezitare, sunt liberă.

Cum ajunge o casa sa fie un cămin? Cum a ajuns casa mea sa fie căminul in care rad din tot sufletul si in care pot plânge liniștita? 2 cuvinte am pentru asta: oamenii si accesoriile. Oamenii din ea si accesoriile pe care le-am achiziționat de la Diego. Dincolo de gama variata de produse m-au convins cu serviciile lor complementare: consiliere profesională, tăiere gratuită la dimensiunile de care aveam nevoie, transport la domiciliu,  posibilitatea e a plăti cu cardul.

imageCasele in care totul e dupa ultima moda dar sunt fara suflet, sunt case triste. Sper din toata inima sa fie tot mai multe case vesele. Asta va însemna ca sunt pline de oameni liniștiti si veseli, la rândul lor.

Cu drag,

Andrea ( cea cu o casa veselea) care a scris articolul pentru spring super blog 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *