Dorina & Emanuel 15 septembrie 2012 : Ce spun eu :)

      

Ridic cortina și dezvalui sentimentele & stările & emoțiile care m-au încercat pe mine, creative wedding planner, în timp ce le organizam nunta frumoșilor Dorina și Emanuel.

Ce a însemnat drumul până la 15.09.2012 ?

În primul rând: Dorina & Emanuel. Aceasta e esența. Să-i cunoaşteti si voi:

Dorina: fire calculată, precaută, iubitoare de animale (pisici, cu precădere!) și de sport (zzzzumba, mai ales! ) , altruistă și cu multă energie pozitivă.

 

Emanuel: om de cuvânt, serios, dar cu un umor savuros , iubitor de sport și romantic.

Amândoi, iubindu-se foarte-foarte mult și cu toate speranțele în Dumnezeu.

Recunosc, am avut emoții. Îmi doream să iasă totul minunat: pregătiri, cununie, petrecere.

Cei doi au avut parte de pachetul „Dolce Vita” , adică pachetul care conţine consilierea înainte de nuntă plus coordonarea evenimentului(ziua nunţii).

Tema nunţii : Inima mea nu e-ntreagă dacă nu eşti tu !

Culorile predominante: vişiniu prietenos, crem călduros, alb pur, mov-roz cochet.

Pentru găsirea sălii și a bisericii nu au avut nevoie de ajutorul meu, le știau deja 🙂

Primul pas : invitaţiile. Dorinţa lor: sa nu aibă nevoie de plic, să pară antichizate, dar nu foarte tare, şi textul să exprime personalitatea lor. Pentru a obţine exact ce îşi doreau, nu am apelat la o firmă cu modele gata făcute, ci le-am conceput împreună cu ei. Din cele câteva variante propuse la design şi text, ei au ales ceea ce le-a plăcut cel mai mult. Bineînţeles, şi de data aceasta ajutorul meu de bază în conceperea designului a fost artista Laura Ungur (www.facebook.com/LauraUngur ).

Mirii au fost încântaţi, eu şi mai şi ! Aşa că am mers mai departe 🙂

Mărturiile – le-a plăcut varianta pe care am avut-o eu la nuntă, așadar, m-am pus pe confecționat nuferi, pe alte culori în funcție de preferințele lor. Înăuntrul nuferilor am așezat bănuți de ciocolată, pe care i-am găsit în …. Sudrigiu !!! Aproape că renunțasem la ideea cu bănuții și ne gândeam la bomboane, fiindcă prin oraș nu găseam. Și într-un week-end însorit, mergeam la munte și am făcut un popas pentru cafea. Până Mihai, soțul meu, și-a savurat cafeaua, mi-am aruncat și eu privirea prin magazin și SURPRIZĂ : pe raft, cuminți, bănuții de ciocolată. Bucuroasă, mi-am anunțat mirii de victorie, și apoi, tot week-endul i-am păzit de poftele lui Mihai și celorlalți prieteni 🙂

 Inimioarele au fost laitmotivul nunții. Adică s-au găsit aproape peste tot: în coșuletele cu flori, imprăștiate pe mese , la marturii, pe numerele de la mese, pe afișul care anunța nunta .

Dorina a fost o mireasă hotărâtă : nu a avut probleme în alegerea rochiei, a știut clar ce culori vrea în sală, în buchet și la machiaj.

Așadar, în zona asta a fost liniște. Ne-am agitat un strop pentru furnizori dar până la urmă totul a ieșit minunat, și, foarte important, ne-am încadrat în buget !

Ziua nunții a decurs fără peripeții. Bucurie, pupături, fără întârzieri, cununie civilă, poze.

Înspre seara însă…eehhhh, aici a fost marea încercare 🙂 Pe care, evident, am depășit-o cu bine din moment ce mirii s-au declarat bucuroși că m-au avut wedding planner . Despre asta însă, am să vă povestesc într-un alt articol, nu de alta, dar să nu aglomerăm lucrurile.

Petrecerea a fost reușită. 100 de invitați le-au fost alături , muzica a fost oferită de DJ și pentru mai mult antren au avut loc tot soiul de jocuri în care au fost implicați mirii și invitații,. Nici eu n-am scăpat și pentru că n-am fost câștigătoarea, în martie 2013, trebuie să dăruiesc mirilor un bax de pufuleti 😀 hehe

Dansul mirilor a deschis seara pe ritmurile frumoasei melodii „From this moment ”- shania twain http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg

Cei doi sunt genul de cuplu care își arată iubirea în public, care nu se sfiiesc să-și spună „Te iubesc!” la telefon, își trăiesc iubirea fără să epateze dar la o privire atentă recunoști o mulțime de gesturi romantice pe care nu le ascund. E naturalețe în comportamentul lor.

Și-atunci, m-am gândit să le fac o surpriză care să li se potrivească… Când au ajuns la sală, pe masa lor și pe mesele invitaților stăteau frumos aranjate 2 lucruri:

1. Foi colorate intitulate „Gânduri pentru frumoșii miri” – foi pe care invitații le-au transmis urări, gânduri, idei

2. O gazetă a poveștii lor de iubire „Dorina & Emanuel … pe scurt” – fotografii, text, gînduri 🙂 Gazeta am realizat-o cu informațiile pe care le-am obținut după ce au completat un „chestionar” pe care l-am trimis pe e-mail. Și pentru că mă tot întrebau ce vreau să fac cu toate acele informații, inventam te miri ce replici. Sigur că au bănuit ceva, însă rezultatul nu l-au intuit iar surpriza a fost placută !

Dacă ar fi să folosesc 3 cuvinte pentru nunta lor aș spune: bucurie, joc și timp.

Dacă ar fi să folosesc 3 cuvinte pentru ceea ce a caracterizat timpul dedicat organizării nunții lor, aș spune : entuziasm, emoții cât China și creativitate.

Și închei reluând o idee pe care am mai prezentat-o: pentru o nunta de poveste nu e nevoie de o sumă mare de bani. Doar de creativitate și un wedding planner pasionat de ceea ce face 😉

Le mulțumesc și mă simt onorată că mi-au oferit șansa de a le fi alături în parcursul organizatoric spre frumosul eveniment!

Casă de piatră!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *