Dorina & Emanuel 15 septembrie 2012 – Ce spun ei-

 

             M-am tot gândit cum e mai bine să vă povestesc despre ce înseamnă nuntă cu mine ca wedding planner , am tot scris și am rescris! Când însă am primit impresiile mirilor mei, mi-am dat seama că am articolul!

“Ne-am logodit cu exact 6 luni inainte de nunta considerând că avem suficient timp pentru pregătiri. Cu cât ne apropiam mai mult de “termen” ne-am dat seama că sunt atâtea detalii după care trebuia să umblăm în atatea locuri… Nu aveam destul timp să ne ocupăm de fiecare lucru oricât de mic ar fi el…si atunci I-am multumit lui Dumnezeu ca a scos-o pe Andrea în calea noastră ca wedding planner. Ce ușurare pt noi!!!!

Am fost impresionați de entuziasmul ei în a ne organiza nunta.

De atenția pe care o avea pentru fiecare detaliu – lucruri la care noi poate nici nu ne-am fi gândit vreodată (de exemplu, povesteam că ne-am dori un tort mai altfel, și Emanuel mărturiseste ca lui ii plac foarte tare cupcakes-urile, iar Andrea exclamă : pai vouă vi se și potrivesc, mai ales că ai stat atâția ani in SUA (Emanuel)!! Ia să aflăm cine vă poate oferi așa ceva pentru tortul de nuntă! Și așa am ajuns la mulltteeeee mousse-uri – am degustat si am migrat de la cupcakes la mousse- !

Ne-au impresionat și momentele în care noi ne exprimam o dorință și ea făcea tot posibilul să se întâmple: de exemplu, i-am spus că îmi plac foarte mult inimioarele și ea le-a transformat intr-un laitmotiv al nunții noastre: in biserică, miresica noastră a imprăștiat petale de flori si… inimioare! La sală, mesele invitaților au fost invadate de inimioare, printre paharele de șampanie de asemenea erau inimioare, numerele de la masă aveau puls!

Si nu numai asta… ne-a placut foarte mult talentul ei artistic, marturiile care le-a facut de mana, în tehnica origami, bineînțeles…cu inimioare!

 

Ne-a pregătit o revistă cu povestea noastră a fost o surpriza foarte placută !!! Invitații au putut citi o revistă care avea titlul ”Dorina & Emanuel … pe scurt! ” . Atunci am înțeles de ce a trebuit să îi răspundem la întrebări precum: ce nu ai face niciodată? care e mancarea ta preferata? cum și cand a fost cererea in casatorie? și multe altele. Doar ne-a rugat să avem încredere în ea și să-i răspundem conștiincioși. Bănuiam noi ceva, dar surpriza ne-a întrecut așteptările.

Am avut un buget restrâns dar împreună cu Andrea am realizat o nuntă de vis!!!

Nu ne-am stresat DELOC si pentru asta iți mulțumim din suflet Andrea!!!”

 

Pentru mine a fost o bucurie să mă ocup de nunta lor. Le mulțumesc pentru cuvintele frumoase – am rugat-o pe Dorina să imi impartașească principalele lor gânduri despre activitatea mea ca wedding planner: ce le-a plăcut, ce nu le-a plăcut, etc și m-am emoționat la maxim când am citit cele de mai sus -.

Le doresc o căsnicie împlinită și să devină o familie-lumină pentru cei din jur !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *