30 de zile, 30 de filme-Ziua 23: Holiday in the Wild

23 de zile până în Ajun!

Recunosc, e al doilea film pe care îl aleg din curiozitate legată de actriță. Kristin Davis e una din cele patru fantastice care joacă fabulos rolul lui Charlotte în Sex and the City. Și nu o prea știu în alte filme, darămite în filme de Crăciun. Așa că n-am stat mult pe gânduri când am dat play https://www.imdb.com/title/tt8510488/

După titlu, mă așteptam să văd un film cu un Crăciun printre animale din savană, cu o protagonistă ajunsă acolo din greșeală. Cam așa și nu prea.

Kate e fost medic veterninar a cărei dragoste pentru animale reînvie după ce dragostea soțului ei pentru ea moare subit fix când băiatul lor pleacă la facultate. Cam abruptă intrarea în scenă, dar hei! așa e cinematografia uneori. Pleacă singură într-un safari planificat pentru doi și bineînțeles, acolo i se schimbă viața.

Pe alocuri am recunoscut-o pe Charlotte din Sex and the City. Și Kate, ca și Charlotte, e o new-yorkeză ultra bogată care îți permite să se regăsească pe sine în niște condiții deloc accesibile majorității dintre noi.

Siluan, fiul meu, a adormit. Lesne de înțeles, e mai de oameni mari filmul, decât de copii. Am încercat eu să îi tin interesul sus cu elefanții și peisajele din Africa, dar n-a fost să fie.

Îmi vine să zic că nu-i mare lucru de filmul acesta, dar tot am învățat ceva din el:

Tot ce lăsăm nerezolvat ne ajunge într-un fel sau altul din urmă. Acest lucru determină fie transformarea noastră, fie moartea noastră (la figurat), în functie de alegerile pe care le facem. Găsim curaj să ne asumăm ce am greșit și să facem lucrurile în mod diferit?

Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *