Ce am oferit de Black Friday

Dacă tot am vorbit despre ce am cumpărat eu de Black Friday, hai să îți împărtășesc și ce am oferit de Black Friday, având o singură regulă: să ofer reduceri reale. Până la urmă ce rost are să participi la Black Friday fără să respecți “spiritul” zilei?

Așa că, iată ce au cumpărat cei care au fost pe fază și au urmărit Oaza de coaching și Da-Da Stories, în perioada 18-25.11.2016. Au făcut “afaceri” foarte bune, vă asigur! 🙂

Tu ce ai cumpărat de Black Friday?

Hellooo! Scriu acest articol in timp ce zbor către Bruxelles. 🙂 Ocazia e nemaipomenita: de 2 ani de zile Ioana este implicată intr-un proces de coaching cu mine, cu un obiectiv măreț: să își achiziționeze un apartament in Capitala Europei. Și zilele astea facem chef de casă nouă! Obiectivul e atins: un apartament spațios, in centrul Bruxelles-ului, a cărui valoare depășește un sfert de milion de euro.
Revenind la Black Friday:
Când vad ce se întâmpla la americani, mi se taie tot cheful de cumpăraturi. Anul asta S-au bătut femeile pe prosoape. Serios?!?! Sa te împingi si sa te inghiontesti pt 5 prosoape?!?!? Cre că ați văzut și voi filmulețele pe YouTube.
Ideea o găsesc Fantastica- Black Friday- atunci cand reducerile chiar sunt reduceri pe bune: e ocazia perfecta sa achitionezi cadouri pentru toți din lista, fără sa cheltui o avere. Mai ales ca e înainte de Sărbători.
Tot de domeniul fantasticului, dar a unui fantastic aiuristico-hidos mi se pare si ce sunt in stare oamenii sa faca pentru a cumpara la preț de nimic obiecte de nimic (farfurii, prosoape, plastice). Pe “bărbații” ăștia care se bat pe mașinuțe i-ai văzut: Bătaie Black Friday ?
În online, se duc alt gen de batalii: in principal cu proprii nervi. Iti trebuie o răbdare de fier cu site-urile care se blochează, cu produsele care se epuizează halucinant, cu ofertele care nu sunt oferte( sute de produse care au prețul mărit si aplicată o “reducere” de le cumperi la același preț ca înainte de BF). Eu am avut anul acesta cateva categorii vizate:
Cărțile: categoria de produse pe care o vânez. De BF, în online sunt cele mai bune oferte. Anul acesta, am achiziționat 24 de titluri cu reduceri intre 45 și 90%! Cele mai multe pentru Siluan 🙂
Bilete de avion: e primul an in care urmăresc companiile de zbor să văd ce oferte au. La Ryanair am găsit cele mai irezistibile oferte si am achiziționat cu 20€ bilete pentru 2 Adulți, Dus-Întors. Și nu, la prețul asta locurile nu sunt în cală sau pe aripa avionului :))))))
Electrocasnice: astea prefer să le iau din magazin, dar anul asta am făcut o excepție fiindcă am găsit produsele pe care le căutam cu 45% reducere.
City-break: n-am mai prins. Se lăudau unii ca dau city-break-uri la 10€/pers în orașe precum Praga, Berlin, Barcelona. Dar au avut doar 6 pachete de acest gen. 6! Nici nu mai are sens să spun cât de penibil este.
În concluzie, anul acesta Black Friday a fost prolific. 🙂 Dar am avut și ani în care M-am păcălit. Acum, pentru a evita Păcăleala, respect 2 reguli:
1. Îmi fac lista cu produsele pe care le vreau (înainte cu câteva zile de BF)- astfel că în ziua respectivă merg direct la țintă, nu umblu abrambura prin magazinul online. Adică economisesc timp și nervi.
2. Studiez din timp prețurile produselor din listă- asa știu clar dacă e ofertă cu păcălici sau ofertă reală. Adică economisesc bani.
Aplicarea acestor 2 reguli imi asigură un Black Friday profitabil.
Tu? Ți-ai cumpărat ceva anul acesta de Black Friday? Ai sesizat vreo ofertă-păcălici?

Andrea -care anul acesta este tare mulțumită de Black Friday- 🙂