Realitatea DaDa

Lumea DaDa înseamnă foarte multe lucruri dar cel mai important este că prin Dada găsesti tot sprijinul de care ai nevoie pentru un eveniment reușit. Dada Stories înseamnă evenimente organizate cu cap și creativitate.  Până acum avem în palmares nunți, botezuri, petreceri de burlăcie, zile de naștere, cereri în căsătorie, onomastice.

Orice întrebări ai despre cum te putem ajuta, contactează-ne cu încredere!

Te aștept în lumea DaDa, sigur ai să te simți bine cu noi! 😉

DaDa Stories

Simo&Adi cu a lor Shabby Chic Story :)

 

Talentatii fotografi au postat minunatele fotografii de la nunta ludico-shabby-ceasca a frumosilor Simona si Adrian!

Va invit sa va bucurati de ele apasand aici :  http://blog.adrianlazau.ro/fotografii-de-nunta-emerald-oradea-simona-si-adrian/

Un inceput de saptamana spornic si veselos!

Cu drag, din alte emisfere, Andrea!

-cretive wedding planner-

Love is sweet: Otilia&Mihai, 9 iunie 2013

Otilia are un simt al umorului foarte foarte dezvoltat. Mihai e dedicat meseriei sale. Otilia e de o sinceritate si un pragmatism cum rar intalnesti azi. Mihai e genul de om relaxat, nu-l prea agiti cu multe.

Nunta lor a fost o impletire de umor, traditii, modern, sinceritate si eleganta.  Stiindu-i pe amandoi firi pragmatice temerea mea cea mai mare a fost ca nu le va pasa de detalii precum :marturiile, coltul foto, accesorii. Insa marea si placuta surpriza pe care am avut-o a fost sa vad cum Otilia e cuprinsa de febra pregatirilor: vreau si asta, hai sa avem un text pictat, hai sa punem covor rosu la biserica ca arata mai fain, etc. Iar Mihai n-a avut incotro :))

Gazda ne-au fost cei de la Palazzo Ballroom si s-au descurcat de minune in acest rol. Peripetiile au inceput dis de dimineata, cand am aranjat pe ditamai masinile, ditamai jobenul, diadema, papionul, buzele si genele. Misiune indeplinita cu succes! + 50 de atentionari adresate soferilor: nu carecumva sa conduceti cu mai mult de 50km/h!  Peripetiile au continuat cu florile si s-au incheiat cu literele cubice LOVE.

Cum am ajuns noi la Love is sweet? ” Simplu”!  Am aflat ce ii caracterizeaza pe cei doi, love adica, si ceea ce le place: sweet adica 🙂 Acesti doi oameni frumosi au o poveste uimitoare, ca multe altele, sunt sigura. Dar vedeti dumneavoastra, ceea ce face ca povestea lor sa fie speciala sunt tocmai ei. Ei si capacitatea lor de a trece peste obstacole, ei si capacitatea lor de a se maturiza impreuna ( cei doi sunt impreuna din liceu!!?!?!?!?!!!!!!) , ei cu umorul si sinceritatea lor!

Otilia a purtat 2 rochii. Si pantofi albastri. Asta dupa ce am umblat ca bezmeticele dupa una macar! Pardon, nu bezmetice am vrut sa zic ci hotarate si calme.  Dupa ce a probat rochii de 2000 de euro, dupa ce, la un targ de nunti nu m-au lasat sa intru cu ea in stand sa probeze pe motivul ca eu, fiind wedding planner vreau sa fur modele de rochii (am crezut ca nu aud bine!!!! ) si Oti, sincera fiind le-a  raspuns delicat ca “atunci nu mai vreau nici o rochie!!!”  , dupa ce bunica a venit cu o idee foarte faina: sa comande una de pe net si o plateste ea (ce supeer-tari is bunicile astea!) . Dupa astfel de cateva luni, rochia nu a mai fost Enigma Otiliei ci bucuria Otiliei.

Mihai a purtat sacou albastru. La el a fost FOARTE simplu: vazut, placut, probat, cumparat! Scurt si la subiect! Norocosul…

Evenimentul a fost guvernat de semnul ludicului si al elegantei: ciudata combinatie, asa-i? Dar foarte potrivita lor! Cake-bar-ul a fost aparitia cea mai ludica: biletele haioase, baloane, buze rosii, litere “Love is sweet” din fetru cusute de artista Laura Ungur.  Printre toate astea a mai avut si prajituri (fff delicioase) si fructe.   Din aceasi gama, pancarda cu “last chance to run” si “just married”  au colorat atmosfera iar un baiat foarte simpatic le-a purtat la biserica si la sedinta foto.

Si ca sa fie toata lumea lamurita si in tema, am avut si un colt foto cu un  LOVE urias, cubic si foarte colorat. Marturiile oferite de ei au fost poze facute cu invitatii in timpul nuntii. Tortul a fost delicios si a venit si el sa sublinieze tema: plin de inimioare nebune de dor.

Oamenii au dansat pana in zori, mirii alaturi de ei si Otilia mea draga a doua zi avea examen! Nu se dau puncte din oficiu proaspetelor mirese?????? ar trebui… Otilia e una dintre miresele Zen : “se va intampla ce se va intampla. Bine va fi totul… ”  Si asa a si fost: toate neprevazutele care au aparut (flori, voal, machiaj, dans) s-au rezolvat in cel mai discret mod cu putinta…

Casa de piatra, Otilia si Mihai!!!!!

Lectia invatata de la voi? Love is sweet, indeed.

Fotografii de la nunta lor mirobolanta puteti viziona aici: http://www.andreaneag.com/fotogalerii/nunta:-love-is-sweet:-otilia&mihai,-9-iunie-2013-15.html

And the credit goes to… :

Sala: Palazzo Ballroom

Fotograf: Cosmin Lup

Muzica: muzica live: Formatia Arpegio condusa de Prof.Liviu Butiu

Aranjamente florale : Florius Art

Planificare&Coordonare: Nunti cu povesti, stil si fara stres

 

 

 

The shabby chic story: Simona&Adrian

SA-Ess-11 De la prima noastra intalnire, am simtit ca am in fata mea 2 viitori miri perfectionisti, adorabili si care stiu ce vor .  Primul indiciu: un DITAMAI portofoliul cu TOT ce isi doresc la nunta: culori, aranjamente florale, marturii, elemente de decor, idei traznite . Al doilea indiciu: pe cat era Simona de implicata, pe atat si Adrian. Sa exemplific printr-o mostra de dialog:

“Simona: Ma gandesc la culorile din aranjamentele florale: roz pal, crem, alb, verde deschis. Hmm, sa punem si mov?

Adrian: Mov?!?!?! Nnuuuuuuu, movul nu ne reprezinta! Mai bine fara mov. ”

Avand un punct de plecare atat de bine conturat (portofoliul cu zeci de pagini ) mi-a fost foarte usor sa le creez tema care sa li se potriveasca ca o manusa: the shabby chic story 🙂

Si apoi, bring it on, baby! Alaturi am parcurs drumul spre nunta mirobolanta timp de 5 luni si va spun, din toata inima: a fost mi-nu-nat!  Pachetul ales de ei a fost Dolce Vita. Am avut din plin  discutii pe facebook, programari la floristi, gandiri si raz-gandiri pentru cake-bar, carduri, marturii, decor, accesorii masini.

Si cum sade bine la o nunta marca ” Nunti cu povesti, stil si fara stres” totul a fost personalizat, reflectand preferintele mirilor si tema aleasa.

Sa va povestesc:  1 iunie 2013  a inceput devreme si prima mea tinta a fost accesorizarea masinilor mirilor cu buze, diadema, joben, papion. poză (1)   Cu pasi voiosi de creative wedding planner am pornit apoi catre sala Restaurant Emerald , pentru amenajarea corner-story-ului si, cocotata in varful scarii aveam un singur gand: “Doamne, numai sa nu ploua! ” poză (2) Ploaia a fost amabila si ne-a servit doar cativa stropi, ceea ce a facut ca inima mea sa revina la normal si corner-story-ul sa ramana adorabil, asa cum se poate observa. A meritat tot efortul cocotarii si al echilibristicii 🙂 Simona si Adrian | Fotografii de nunta

Sa va spun un “secret” : Simona, adica MIREASA, avea o dorinta arzatoare: sa vina cu mine in dimineata nuntii sa ma ajute la aranjarea coltului foto. Deja o vedeam, pe jumatate machiata & coafata cum imi intindea ea acele si tull-ull . Bineinteles ca nu am lasat-o! Exact asta i-ar fi trebuit in dimineata nuntii: sa stea atarnata cu mine pe scara. 

Trecand de la exterior spre interior, asa sa stiti ca florile ( furnizate de Florius Art) au fost pe nuante deschise de alb, crem si roz-pal, bujorii fiind vedete. Marturiile : accesorii foto haioase , lucrate cu maiestrie chiar de mirii mei dragi , care au inveselit invitatii.  poză    Alaturi de marturii, le-am pregatit si o gazeta a nuntii , gazeta din care invitatii au aflat lucruri mmuuullttteee despre cei doi: cererea in casatorie de la 2864m altitudin

image (1)excursii, amintiri, placeri culinare etc  . Aproximasem un anumit timp pentru aranjarea pe mese a marturiilor si gazetelor, dar l-am depasit cu totul, desi aveam ajutor strasnic langa mine. De aici a rezultat o alta actiune: gonitul pe sosele pana la biserica ca sa ajung inaintea lor, sa instalez covorul rosu . Am ajuns in timp, ei au venit de la cununia civila cu zambetul pe buze si ocrotiti de cele doua frumoase perechi de nasi. Simona si Adrian | Fotografii de nunta  Dupa slujba, sub petalele si urarile invitatilor, Simona si Adrian radiaza de fericire.

 

 

Pornesc vioi spre sala, unde noi finisam ultimele detalii : cake-bar-ul se umple de bunataturi pregatite cu migala de cei de la La Foule, poză (3) paharele cu sampanie fumega poză (4)cu ajutorul ghetii carbonice , dansatorii chiuie, eu mut cu 3 cm mai la stanga stativul cu textul (text pictat de artista Laura Ungur) . Ba nu! mai la dreapta!

Poate ca va intrebati ce este in colivia aceea. Raspuns: Coloana Infinitului.

Au deschis seara cu dansul lor pe melodia celor de la Directia 5- Primul Vals : sa va mai spun un “secret”: Simona e fan-fan-fan-fan Directia 5 . Apoi, lumea a dansat si s-a distrat , de asta avand grija Picky cu trupa lui. Da’ ce s-a distrat lumea, da’ce s-au mai distrat mirii !

Si ca sa fie treaba treaba, Simi si Adi au pregatit un moment surpriza: s-au imbracat in port national si au tras un dans de ne-am minunat cu totii!

Noaptea a trecut pe nerasuflate, lumea numai n-ar mai fi plecat, eu eram extra-mega bucuroasa ca totul e frumos, natural si shabby chic 🙂

Simona si Adrian | Fotografii de nunta

      Simona si Adrian | Fotografii de nunta

Simona si Adrian | Fotografii de nunta

         Cei de la foto ( Adrian Lazau Photography ) si video ( Impress Media – Serban Cartis n) au fost argint viu: prezenti peste tot, zambareti si foarte pe faza . Adica fix cum ai nevoie la un asemenea eveniment.

        A fost o reala placere sa fiu langa asa o pereche frumoasa si acum, la final, imi scot palaria, ma inclin.

      In rest, asa cum zice poza : Trust me…

Dorina & Emanuel 15 septembrie 2012: Peripetia maxima!

Așa cum vă povesteam, organizarea nunții frumoșilor Dorina & Emanuel a fost o adevărată bucurie ! Și toate au fost minunate, însă a fost un moment în care inima a luat-o la galop și nu s-a oprit decât în deșertul Gobi.

De ce ?

Păi să vă povestesc: ziua nunții: bucurie, entuziasm, machiaj, voal, costum etc etc

Pregătiri: bifat!

Cununie civilă: bifat!

Poze: bifat!

Cununie religioasă: era stabilit, vorbit: până la 19:45 suntem în biserică! De la 20 urmează petrecerea . În baza acestor timpi, mi-am programat toate mișcările de wedding planner felin pe ziua respectivă!

Aveam clar de făcut 3 lucruri mari și late la sală până să apară invitații și mirii:

1. Aranjarea mărturiilor pe mese

2. Aranjarea materialelor surpriză pe mesele invitaților și pe masa mirilor – gazeta poveștii lor de iubire și documentele în care invitații să le poată scrie mirilor gânduri, urări, impresii.

3. Fixarea afișelor care anunțau vesel și colorat „nunta Dorina & Emanuel ” .

Toate acestea terminate pe ora 20 când invitații și mirii ar fi ajuns la sală.

Scenariul era următorul: mirii intră abia după ce toti(sau aproape toți) invitatii sunt îndrumați la locurile lor.

Nimic prea greu pentru mine 😀 Atâta doar că s-a întâmplat neprevăzutul 😉 Adică, ceremonia religioasa s-a incheiat muulllltttttttt mai repede decât era programat. Loredana, sora miresei mă sună și spune ușor panicată:

„Andre, vezi că aici s-a încheiat ceremonia și pornim imediat înspre restaurant! ”

M-am uitat la ceas: era 19:00. Pentru o clipă am simțit cum mi s-a oprit inima. Apoi a luat-o nebunește la goană. În fața ochilor vedeam doar invitați frumos gătiți care vroiau să intre în sală și eu fără „misiunea” îndeplinită . OOffffff!

I-am spus: „vă rog faceți poze muulltteeeee la biserică, mai trageți puțin de timp! ”

Am închis. Am inspirat adânc. A început „nebunia” :aveam exact 15 minute la dispozitie ca să fac o treabă planificată pentru 45 de minute…… I-am mulțumit Domnului că soțul meu era cu mine + o prietenă a miresei și că aveam sandale comode, ca să pot alerga dintr-un capăt de sală în altul , la propriu! 😉

Și imaginați-vă : 3 oameni alergând ca la proba de 100 m viteză cu mărturii, foi, pixuri, documente, inimioare, afișe , toate trebuind să ajungă la locul potrivit. Iar eu strigand : masa 1, in regula? Vezi că la masa 4 lipsesc nuferii mov !!! Repede, afisele! Inimioareeee, mai multe inimioare!!

15 minute și toate la locul lor. Incredibil …. inima mi se întorsese din deșertul Gobi… invitații au ajuns la sală, și-au ocupat locurile. La final, ajung și mirii. Îi privesc : au un zâmbet cuceritor, amandoi. Sunt tineri, frumoși, relaxați și își savurează momentul.

Intră în aplauzele tuturor. O fracțiune de secundă ne privim, zâmbim și ne facem complice cu ochiul 😉 Să-nceapă petrecerea !

                

Dorina & Emanuel 15 septembrie 2012 : Ce spun eu :)

      

Ridic cortina și dezvalui sentimentele & stările & emoțiile care m-au încercat pe mine, creative wedding planner, în timp ce le organizam nunta frumoșilor Dorina și Emanuel.

Ce a însemnat drumul până la 15.09.2012 ?

În primul rând: Dorina & Emanuel. Aceasta e esența. Să-i cunoaşteti si voi:

Dorina: fire calculată, precaută, iubitoare de animale (pisici, cu precădere!) și de sport (zzzzumba, mai ales! ) , altruistă și cu multă energie pozitivă.

 

Emanuel: om de cuvânt, serios, dar cu un umor savuros , iubitor de sport și romantic.

Amândoi, iubindu-se foarte-foarte mult și cu toate speranțele în Dumnezeu.

Recunosc, am avut emoții. Îmi doream să iasă totul minunat: pregătiri, cununie, petrecere.

Cei doi au avut parte de pachetul „Dolce Vita” , adică pachetul care conţine consilierea înainte de nuntă plus coordonarea evenimentului(ziua nunţii).

Tema nunţii : Inima mea nu e-ntreagă dacă nu eşti tu !

Culorile predominante: vişiniu prietenos, crem călduros, alb pur, mov-roz cochet.

Pentru găsirea sălii și a bisericii nu au avut nevoie de ajutorul meu, le știau deja 🙂

Primul pas : invitaţiile. Dorinţa lor: sa nu aibă nevoie de plic, să pară antichizate, dar nu foarte tare, şi textul să exprime personalitatea lor. Pentru a obţine exact ce îşi doreau, nu am apelat la o firmă cu modele gata făcute, ci le-am conceput împreună cu ei. Din cele câteva variante propuse la design şi text, ei au ales ceea ce le-a plăcut cel mai mult. Bineînţeles, şi de data aceasta ajutorul meu de bază în conceperea designului a fost artista Laura Ungur (www.facebook.com/LauraUngur ).

Mirii au fost încântaţi, eu şi mai şi ! Aşa că am mers mai departe 🙂

Mărturiile – le-a plăcut varianta pe care am avut-o eu la nuntă, așadar, m-am pus pe confecționat nuferi, pe alte culori în funcție de preferințele lor. Înăuntrul nuferilor am așezat bănuți de ciocolată, pe care i-am găsit în …. Sudrigiu !!! Aproape că renunțasem la ideea cu bănuții și ne gândeam la bomboane, fiindcă prin oraș nu găseam. Și într-un week-end însorit, mergeam la munte și am făcut un popas pentru cafea. Până Mihai, soțul meu, și-a savurat cafeaua, mi-am aruncat și eu privirea prin magazin și SURPRIZĂ : pe raft, cuminți, bănuții de ciocolată. Bucuroasă, mi-am anunțat mirii de victorie, și apoi, tot week-endul i-am păzit de poftele lui Mihai și celorlalți prieteni 🙂

 Inimioarele au fost laitmotivul nunții. Adică s-au găsit aproape peste tot: în coșuletele cu flori, imprăștiate pe mese , la marturii, pe numerele de la mese, pe afișul care anunța nunta .

Dorina a fost o mireasă hotărâtă : nu a avut probleme în alegerea rochiei, a știut clar ce culori vrea în sală, în buchet și la machiaj.

Așadar, în zona asta a fost liniște. Ne-am agitat un strop pentru furnizori dar până la urmă totul a ieșit minunat, și, foarte important, ne-am încadrat în buget !

Ziua nunții a decurs fără peripeții. Bucurie, pupături, fără întârzieri, cununie civilă, poze.

Înspre seara însă…eehhhh, aici a fost marea încercare 🙂 Pe care, evident, am depășit-o cu bine din moment ce mirii s-au declarat bucuroși că m-au avut wedding planner . Despre asta însă, am să vă povestesc într-un alt articol, nu de alta, dar să nu aglomerăm lucrurile.

Petrecerea a fost reușită. 100 de invitați le-au fost alături , muzica a fost oferită de DJ și pentru mai mult antren au avut loc tot soiul de jocuri în care au fost implicați mirii și invitații,. Nici eu n-am scăpat și pentru că n-am fost câștigătoarea, în martie 2013, trebuie să dăruiesc mirilor un bax de pufuleti 😀 hehe

Dansul mirilor a deschis seara pe ritmurile frumoasei melodii „From this moment ”- shania twain http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg

Cei doi sunt genul de cuplu care își arată iubirea în public, care nu se sfiiesc să-și spună „Te iubesc!” la telefon, își trăiesc iubirea fără să epateze dar la o privire atentă recunoști o mulțime de gesturi romantice pe care nu le ascund. E naturalețe în comportamentul lor.

Și-atunci, m-am gândit să le fac o surpriză care să li se potrivească… Când au ajuns la sală, pe masa lor și pe mesele invitaților stăteau frumos aranjate 2 lucruri:

1. Foi colorate intitulate „Gânduri pentru frumoșii miri” – foi pe care invitații le-au transmis urări, gânduri, idei

2. O gazetă a poveștii lor de iubire „Dorina & Emanuel … pe scurt” – fotografii, text, gînduri 🙂 Gazeta am realizat-o cu informațiile pe care le-am obținut după ce au completat un „chestionar” pe care l-am trimis pe e-mail. Și pentru că mă tot întrebau ce vreau să fac cu toate acele informații, inventam te miri ce replici. Sigur că au bănuit ceva, însă rezultatul nu l-au intuit iar surpriza a fost placută !

Dacă ar fi să folosesc 3 cuvinte pentru nunta lor aș spune: bucurie, joc și timp.

Dacă ar fi să folosesc 3 cuvinte pentru ceea ce a caracterizat timpul dedicat organizării nunții lor, aș spune : entuziasm, emoții cât China și creativitate.

Și închei reluând o idee pe care am mai prezentat-o: pentru o nunta de poveste nu e nevoie de o sumă mare de bani. Doar de creativitate și un wedding planner pasionat de ceea ce face 😉

Le mulțumesc și mă simt onorată că mi-au oferit șansa de a le fi alături în parcursul organizatoric spre frumosul eveniment!

Casă de piatră!

 

 

Dorina & Emanuel 15 septembrie 2012 – Ce spun ei-

 

             M-am tot gândit cum e mai bine să vă povestesc despre ce înseamnă nuntă cu mine ca wedding planner , am tot scris și am rescris! Când însă am primit impresiile mirilor mei, mi-am dat seama că am articolul!

“Ne-am logodit cu exact 6 luni inainte de nunta considerând că avem suficient timp pentru pregătiri. Cu cât ne apropiam mai mult de “termen” ne-am dat seama că sunt atâtea detalii după care trebuia să umblăm în atatea locuri… Nu aveam destul timp să ne ocupăm de fiecare lucru oricât de mic ar fi el…si atunci I-am multumit lui Dumnezeu ca a scos-o pe Andrea în calea noastră ca wedding planner. Ce ușurare pt noi!!!!

Am fost impresionați de entuziasmul ei în a ne organiza nunta.

De atenția pe care o avea pentru fiecare detaliu – lucruri la care noi poate nici nu ne-am fi gândit vreodată (de exemplu, povesteam că ne-am dori un tort mai altfel, și Emanuel mărturiseste ca lui ii plac foarte tare cupcakes-urile, iar Andrea exclamă : pai vouă vi se și potrivesc, mai ales că ai stat atâția ani in SUA (Emanuel)!! Ia să aflăm cine vă poate oferi așa ceva pentru tortul de nuntă! Și așa am ajuns la mulltteeeee mousse-uri – am degustat si am migrat de la cupcakes la mousse- !

Ne-au impresionat și momentele în care noi ne exprimam o dorință și ea făcea tot posibilul să se întâmple: de exemplu, i-am spus că îmi plac foarte mult inimioarele și ea le-a transformat intr-un laitmotiv al nunții noastre: in biserică, miresica noastră a imprăștiat petale de flori si… inimioare! La sală, mesele invitaților au fost invadate de inimioare, printre paharele de șampanie de asemenea erau inimioare, numerele de la masă aveau puls!

Si nu numai asta… ne-a placut foarte mult talentul ei artistic, marturiile care le-a facut de mana, în tehnica origami, bineînțeles…cu inimioare!

 

Ne-a pregătit o revistă cu povestea noastră a fost o surpriza foarte placută !!! Invitații au putut citi o revistă care avea titlul ”Dorina & Emanuel … pe scurt! ” . Atunci am înțeles de ce a trebuit să îi răspundem la întrebări precum: ce nu ai face niciodată? care e mancarea ta preferata? cum și cand a fost cererea in casatorie? și multe altele. Doar ne-a rugat să avem încredere în ea și să-i răspundem conștiincioși. Bănuiam noi ceva, dar surpriza ne-a întrecut așteptările.

Am avut un buget restrâns dar împreună cu Andrea am realizat o nuntă de vis!!!

Nu ne-am stresat DELOC si pentru asta iți mulțumim din suflet Andrea!!!”

 

Pentru mine a fost o bucurie să mă ocup de nunta lor. Le mulțumesc pentru cuvintele frumoase – am rugat-o pe Dorina să imi impartașească principalele lor gânduri despre activitatea mea ca wedding planner: ce le-a plăcut, ce nu le-a plăcut, etc și m-am emoționat la maxim când am citit cele de mai sus -.

Le doresc o căsnicie împlinită și să devină o familie-lumină pentru cei din jur !